Tehnički kutak > Tuning skutera

Blokada mašine

<< < (3/3)

wonderkid:
meni el blokada od slowa sa najmanjom razinom otpora ide najvise 45 po cuki

Ekysha:

--- Citat: wonderkid - 15 Studeni, 2010, 20:17:01 ---meni el blokada od slowa sa najmanjom razinom otpora ide najvise 45 po cuki

--- Kraj citata ---

99.5% da uzimam blokadu od njega, neda mi se kemijat sa fus metodama...
Cijena mu je sasvim ok za obje blokade...;)

Ekysha:

--- Citat: DvdAerox - 15 Studeni, 2010, 18:01:02 ---Kupi elektricnu blokadu od slowridera i stavi malo deblji prsten.... blokiraj ga tako da ti jedva skuter krene, ali jedva jedva i da ide po satu max 60....

Iskljuci blokadu, samo s prstenom ces se moc normalno vozit, tj. krenut s mjesta... kad dodjes na tehnicki samo ukljuci elektricnu i ne brini za nis jer valjci nemaju otpora i on ce odmah doc do maks brzine (ja sam mislio da ce mi srat zasto se tako vuce do 50  :laughing7:)....tako sam rjesio, s tim da smo probali sa dosta debljim prstenom jer sam ti reko, s tanjim nece ici manje od 55  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Jbt David sad idem ponovo pregledavat temu i vidim da si mi ti napisao post, totalno sam ga preskocio :/....
al da se nadovezem na to, znaci ovih dana mi stize Slow-ova blokada, a sta ona sama ne blokira dovoljno skuter??
Prsten je opet potreban?
A ako onaj original ne uspije blokirat skuter, sta mi tokar ili neko treba radit novi ?!

Ekysha:
Moze LOCK rjeseno je ;)

DvdAerox:

--- Citat: Ekysha - 18 Studeni, 2010, 14:00:03 ---Jbt David sad idem ponovo pregledavat temu i vidim da si mi ti napisao post, totalno sam ga preskocio :/....
al da se nadovezem na to, znaci ovih dana mi stize Slow-ova blokada, a sta ona sama ne blokira dovoljno skuter??
Prsten je opet potreban?
A ako onaj original ne uspije blokirat skuter, sta mi tokar ili neko treba radit novi ?!

--- Kraj citata ---

Sada tek vidim... da ja sam i prsten morao stavit, jer samo sa elektricnom nije mi isao... Imao je krajnu preveliku a kad bi pojacao blokadu nebi motor krenuo, pa opet, iako valjci nemaju otpora, nisam mogao bit siguran da ce sve biti u redu, pa sam posudio neki veci prsten i jos malo se igrao sa elektricnom i rjesio problem :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju