Tehnički kutak > Tuning skutera

Blokada mašine

(1/3) > >>

Ekysha:
Dali je elektronicka blokada jedini nacin da se "zablokira" nabrijana masina?
Radi se o Piaggiu...rekao mi je prijatelj da se obicnom..tj. original blokadom nemoze nista postici..znaci da ju stavis a skuter ide preko 55km/h...ja imam Malossi Sport,1.specijala...karb 19 i cijeli ostali popratni sadrzaj, zanima me dali je elektronicka blokada jedini nacin?!....

luna500rr:
mozes staviti blokadu u spuh, na sajlu gasa, preteske rolice, blokadu na variomat, izdusit gumu napola...
budi sretan ako podje s mista :laughing7:

pralas:
elektricna blokada ce ga uspjeti zablokirati ali samo prsten na variu nema sanse i debelo probija preko 55 :icon_thumright:
naime ima jos nacina kako sam ja svog zablokirao,odsarafis top od spuha,stavis okrugli limic i napravis malu rupicu tako da smanjis prolaz :)
neces moci krenuti koliko ce biti zablokiran od samo te blokade :laughing7:

_r0bi_:

--- Citat: Ekysha - 13 Studeni, 2010, 21:40:23 ---Dali je elektronicka blokada jedini nacin da se "zablokira" nabrijana masina?
Radi se o Piaggiu...rekao mi je prijatelj da se obicnom..tj. original blokadom nemoze nista postici..znaci da ju stavis a skuter ide preko 55km/h...ja imam Malossi Sport,1.specijala...karb 19 i cijeli ostali popratni sadrzaj, zanima me dali je elektronicka blokada jedini nacin?!....

--- Kraj citata ---

...nije jedini nacin...ali je brzi od mehanickog...  :laughing7:
...das napravit prsten koji ide na bolcnu od variomata i to je to....al koje dim to bi trebo isprobat....al vjerojatno neko zna dim pa ce ti rec.....  :laughing7:

luna500rr:

--- Citat: ivan pralas - 13 Studeni, 2010, 21:44:39 ---elektricna blokada ce ga uspjeti zablokirati ali samo prsten na variu nema sanse i debelo probija preko 55 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Dovoljno velik prsten ce ga zablokirat, no malossi sport ce razvrtit preko 12000 okretaja na valjcima nema sanse da prodje tehnicki zbog buke koju pravi masina u iberturi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju