vec sam otvaro temu o svjim problemima ali skoro nikakve pomoci nije bilo, evo te problemcice sam okupio u jednu temu i nadam se da cete mi pomoci
znaci imam sf2 2001god, 50ccm, LC,
problemi su sljedeci:
u voznji mi neki bog struze u prenosu
kad radi u mjestu pod standgasom nesto cvili u prenosu, mislim da je u blizini rolnica/valjcica
kad izlazim ispred kuce ( uzbrdo) trokira mi 2-3 sec i gotovo se ne krece i onda odjednom ispali ko metak, to se dogadja u vecini slucajeva kad je hladan
nakon voznje kad stanem zna mi se ponekad ugasit i onda nece da upali, moram odvit svjecicu i ocistit je i ulit cep goriva direktno u cilindar i onda upali. ( da napomenem da je svjecica crna i mokra u tom slucaju)
kad mi skuter stoji ugasen za pola sata mi isprazni akumulator, tako da ga moram skinut cim ga ugasim, jedan susjed mi je reko da je regler otiso i da zbog tog struju izgubi, kao on imo isti slucaj samo sto ga njemu isprazni kroz 2 dana a ne tako brzo ko u mene, ko u mene se vise sj*bo
kurbla ne radi, kad je stisnem samo zakrci i ne vrati se, moram je povuc gore malo da se vrati, treba li kupovat cijelo deklo s kurblom ili sta vec
ima jos tih problema samo sto sad nemam vremena pisat, editovat cu poslje temu da napisem ostalo, nadam se da cete mi pomoc