Općenito > Oprema
Sta mislite o ovom Amortizeru ??
KranjcicGoran46:
--- Citat: Rossi - 15 Studeni, 2010, 09:51:37 --- pa neznam vidio sam da imaju one el pumpe uz njega da se kupi ....a Rs24 imam da...ali konto sam ovo uzet ako valja ista jer mi je nekako ljepsi dosta od onih klasicnih sa oprugom...mada rs24 je extra amortizer ...nikakvi problema snjim nema i udobnost i vozne krakteristike su extra...nista onda ostajem na Rs24 nije njemu djabe cijena preko 200 eura .D
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
igor.sb:
--- Citat: Rossi - 15 Studeni, 2010, 09:51:37 --- pa neznam vidio sam da imaju one el pumpe uz njega da se kupi ....a Rs24 imam da...ali konto sam ovo uzet ako valja ista jer mi je nekako ljepsi dosta od onih klasicnih sa oprugom...mada rs24 je extra amortizer ...nikakvi problema snjim nema i udobnost i vozne krakteristike su extra...nista onda ostajem na Rs24 nije njemu djabe cijena preko 200 eura .D
--- Kraj citata ---
a da uzmes yss bar kvalitetnije izgleda a i jeftiniji 30e
a cijena za rs24 od 200e bila se dala raspravit :sad3: :sad3: fakin malossi
steeef:
nemreš sudit amort po slici,bezveze...ne znači ak nie malosi da nevalja.
i ovo da bude propal itd su budalaštine..
kaj se prihvata tiče stijenke jesu tanje,al opet nebi bilo u prodaju da postoji rizik od pucanja.
dobro ti igor veli,yss su kvalitetni a jeftiniji amorti..
a za lovu koju bi dal za ovaj artek imaš i bitubo..
Rossi:
--- Citat: stefek - 15 Studeni, 2010, 21:58:03 ---nemreš sudit amort po slici,bezveze...ne znači ak nie malosi da nevalja.
i ovo da bude propal itd su budalaštine..
kaj se prihvata tiče stijenke jesu tanje,al opet nebi bilo u prodaju da postoji rizik od pucanja.
dobro ti igor veli,yss su kvalitetni a jeftiniji amorti..
a za lovu koju bi dal za ovaj artek imaš i bitubo..
--- Kraj citata ---
bitubo nisam vidio da ima ovakav da se ne vidi opruga ..tipa artek yss i fournles ..ili kako vec
steeef:
zaboravil sam da oćeš baš bez opruge :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju