Općenito > Propisi
Ajd sad?
Kamba:
--- Citat: salej600 - 13 Studeni, 2010, 19:15:10 ---Dobro, to su neki razlozi.
Kod nas nema nikakve, ama baš nikakve šanse voziti se bez registracije.
Jedno vrijeme su, nazovimo ih romi, vozili drloge a onda ih je u par od auta za 50 eura bez tablica i skupili po 1000 i više prekršajnih prijava (bilo i na TV), dana policija (kad je izašao zakon o oduzimanju vozila) rasčistila u par dana i gotovo svi završili na robiji.
Ako netko i proleti skutom bez rege, što je prava rijetkost, to nemože ponoviti par puta sigurno.
--- Kraj citata ---
....potpis na ovo...ja ni jednog(nazovimo ga roma) ne viđam više na cesti...a evo danas kad smo nakon okupljanja išli napravit đir po Valpovu prolazimo pored murije na cesti i drot gleda prema nama s onim pištolje mkoliko idemo....a nas 10.... :dontknow:
_r0bi_:
...neznam i nevidim di je problem regat skut i vozit se normalno bez sekiranja i strepnje gdje i kada ce drot naic...
...ovak skut mi regan blokada je gore..zmige i tabla na svom mijestu jos uvijek je 50ccm i boli me uvoo :laughing7:
...vozim se ko' gospodni covijek :icon_thumright:
...btw...a stvarno nema roma na cesti bez tabli na autima....milinaa :laughing9: bravo policija :headbang: :headbang:
filiplatinovicz:
zanimljiva je usporedba roma i skuteraša bez registracija,,,
zaključak se nameće sam po sebi: za neregistriranje skutera "odgovorna" je policija... iako smatram da su u mnogim slučajevima odgovorni i roditelji...
salej600:
Htio sam naglasiti da su kod nas oduzimali vozila bez registracije. Ne radi se samo o romima.
Ajd sad. Da ti uzmu skuter jer nemaš regu. Koliko je to isplativo? Da ne zamislimo u slučaju neke saobraćajke nemati plaćeno osiguranje, a nastane veća materijalna šteta.
filiplatinovicz:
hrvatskim propisima nije predviđeno oduzimanje neregistriranog vozila....
no, propisane su kazne, a u slučaju štete, 30 dana od isteka police, za plaćanje odštete je odgovoran vozač
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju