Tehnički kutak > Tuning skutera

RUNNER 115 km/h !!!

<< < (2/5) > >>

P.A.L.A.C:
centralno ostavi serijski, federe malossi bijele ili eventualno zute, mozes probat kakvi su ti plavi sto si dobio uz spuh.

jesi diznu mjenjo?? ako ne rokaj 64 unutra.

jesam ja krivo shvatio ili si ti u multivar stavio rolice od -4 grama?? ako jesi mjenjat to sto prije i nutra stavi 6.1 g.

replcnt:

--- Citat: P.A.L.A.C - 05 Studeni, 2007, 09:58:32 ---centralno ostavi serijski, federe malossi bijele ili eventualno zute, mozes probat kakvi su ti plavi sto si dobio uz spuh.

jesi diznu mjenjo?? ako ne rokaj 64 unutra.

jesam ja krivo shvatio ili si ti u multivar stavio rolice od -4 grama?? ako jesi mjenjat to sto prije i nutra stavi 6.1 g.

--- Kraj citata ---

ma centralni ja mislim i nije serijski, nego je i prije mijenjan, tako mi se cini, a sa multivarom sam dobio bijeli, a rolice, sa multivarom
sam dobio crne malossi od 7,1 gr, i kad sam ih usporedio sa ovim starim ove stare se duplo lakse, al ono, bas duplo pa pretpostavljam
da imaju 4gr ili manje.  diznu nisam mijenjo nist, budem.

SlowRider:
Sto bih ja sve dao da mi skuter ide 15km/h dok stoji, ne trosi nista a ide :laughing7:

Mr J:
ma sumnjam da je tocno napravljen sat... na SP180 je sat do 160kmph...

Inace lijepo izgleda...  :icon_thumright:

replcnt:

--- Citat: SlowRider - 05 Studeni, 2007, 12:10:01 ---Sto bih ja sve dao da mi skuter ide 15km/h dok stoji, ne trosi nista a ide :laughing7:

--- Kraj citata ---

haha, ma nestoji, nego sam mislio snimat dok vozim al mi na mobu bilo prebaceno na slikanje pa se uslikalo, i onda nisam imo volje ponovo snimit  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju