Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning sprint-a

<< < (4/6) > >>

pralas:

--- Citat: Sprint - 13 Studeni, 2010, 18:24:34 ---A to je? U kratkim crtama ;D
[/quotepa kao sto ti je rekao animatrix,za tvog kit npr. dode 300kn i uzmimo u obzir npr. polini sport od 1000kn,najvise do izrazaja dolazi kvaliteta,ali je ipak 700kn razlike...
--- Kraj citata ---

animatrix:
ma kitevi za 4t nemaju puno kemije, gus ko gus, jedino moze biti razlika u karikama i klipu. frend je prije mjesec dana ugradio bas taj za 300tinjak kn i razradio ga i ide sasvim solidno. jednako kao i naraku kit od drugog frenda. razlika u kvaliteti se vidi na drugim dijelovima tipa glava motora, dosta cesto na ebayu i takvim stranicama zna pisati da je proizvod iz tajvana a ne jeftina kopija iz kine. japanci voze utrke sa yamahama i hondama na tajvanskim dijelovima

Sprint:
Sto se tice toga da je taiwan a ne kopija kine, to sam i ja vidio. Onda bi ja narucio taj sa e bay-a i sta jos da ugradim da bi ga malo "ubrzao" (skuter) ;D
koji auspuh da uzmem, jel neki leo vince i sta jos da mijenjam? Kad vec radim, da uradim kako treba!

animatrix:
auspuh nemoras kupovati, mozes sam napraviti protocni auspuh od serijskog. mislim da ima tema negdje na forumu u vezi toga. dosta je jednostavno i zanimljivo.
diznu bih stavio 90 iako preporucuju 88 za kit, ipak malo veca je potrebna za vece brzine. frendu se na 70 znao daviti zbog manjka goriva
ako hoces istjerati 70cc bregasta bi bila pozeljna, na scrappydog stranici je dosta jeftina..
pogledaj vamo, ovo sam nedavno nasao, neznam koliko bi postarina dosla za hr, mozda bi walkay mogao naruciti u madju pa dovesti u hr, ali ovo se jebeno isplati :)

http://gy6-motor.de/china-50cc-4-stroke-GY6-roller-139-qmb-scooter-Baotian-Rex-Kymco-JinLun-YIYING-Zhongyou-Ehring-performance-racing-37/Gy6-performance-parts-big-bore-engine-cylinder-4-stroke-buggy-scooter-atv-quad-50cc-139qmb-head-chamshaft-piston-rings-244/90ccm-52mm-Forextreme-Complete-Kit-for-139QM-50cc.html

dusVu:
da, ovo se stvarno isplati....u vezi kvalitete kita i cijene...gledo sam tak bzvz na attacu i slicnim stranicama i nailazio na malossi 80 ili 90 cc kitove i take stvari za 4t koji kostaju oko 200 eura al to je stvarno neisplativo, ako je ovaj e bay isti ko naraku ( a vjerovarno je , samo sto na njemu nepise naraku) to bi ti bilo best buy....nemoj bas ocekivat da ce skuter ic 100 sa tim kitom ali ici ce solidnih 75 i ubrzavat i imat puno vise snage od serijskog :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju