Tehnički kutak > Garaža

Yamaha AEROX 06. tunnig projekt

<< < (5/26) > >>

cvijo:

--- Citat: wonderkid - 13 Studeni, 2010, 02:50:57 ---smije imat lufta lijevo i desno ali ne unutra van

--- Kraj citata ---
o cem ti pricas nesmije imat lufta gore i dolje,a smije lijevo i desno ali ne previse!!!!!!!!

wonderkid:

--- Citat: cvijo - 13 Studeni, 2010, 20:30:18 ---o cem ti pricas nesmije imat lufta gore i dolje,a smije lijevo i desno ali ne previse!!!!!!!!

--- Kraj citata ---
na to sam mislio da nesmije imat gore dolje,ja to zovem unutra van

gumy:
nebi smjelo imati nikako lufta, ako osjetiš da ima mrvicu tj da se moraš silit da osjetiš luft onda je to još ok, čim je malo više od toga luft će ti se povečavati sve više i više

danc00:
Ok, kužim.

Evo djelovi bi trebali stić za tjedan dana, pa se za vikend ak Bog da bacam na rasklapanje i sklapanje.

Ak ima nekaj kaj treba još pripazit kod raskapanja i sklapanja recite, kužim se u mehaniku (tehnićar sam) al to mi je prvi put a praksa je ipak bitnija pa ono...

Samo mi je problem oko rolica, najteže koje imam doma su 4,9g a vidim da svi imate oko 6g., tj ovi sa kitom :happy6:

enel:

--- Citat: RunnerBoy - 12 Studeni, 2010, 17:47:53 ---oni dolaze s vanjskog kraja lezaja a sprecavaju da ulje procuri van. oni su u obliku prstena

--- Kraj citata ---

Ako mogu da samo nesto pitam... Semering koji dodje na ovoj strani gdje je vario, kad se stavi lezaj pa semering, sta je sledece  :help:? Jel sledeci vario ili ima nesto izmedju semering-vario?

Dobar projekt danc  :icon_thumright:

Jel dovoljan 17.5 karb za base kit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju