Tehnički kutak > Garaža

Yamaha AEROX 06. tunnig projekt

<< < (24/26) > >>

danc00:
Hehe, "2 prsta" ? Kaj to znači?

Jep metalan je, bar u leru i s malim gasom...jbg naviknul se bum.

enel:

--- Citat: danc00 - 28 Prosinac, 2010, 21:07:09 ---...dva borera su mi pukla i dva prsta sam si posjeko ! Neki tvrdi var a nisam imal sjekaće da sa njima probam to odsjeć i tak sam se jebal s bušilicom...

--- Kraj citata ---

Zbog ovoga je 2 prsta  :toothy9:

Nije toliko lose, a ne valja ni da ocjenjujemo na osnovu lera i malo gasa. Kad bude lijepo vrijeme kad razradis kit, kad odlijepis gas tad cemo tek sve da vidimo  :icon_thumright:

danc00:
Hehe, to da... kad razradim kit javim sve...

Faba:

--- Citat: wonderkid - 28 Prosinac, 2010, 21:31:29 ---e da te pitam vidim da si pokrpal dobro plastiku ovu za suvozavece noge,i meni je tamo pukla,reci kako si to pokrpao

--- Kraj citata ---
duzan si mu pivu  :headbang:

lajkam skuter i set up  :icon_thumright:

danc00:
Ovak danas sam na tavanu našel novi zapakiran "SUPER KREČKO"  :laughing6:, to su moji davno kupil ni sam ne znam zake, pošto ga nisu koristili nisam ni znal da ga imam!? :icon_scratch:

No čitam upute i vidim da se može s njim sve špricat i da dobro šprica samo da boje ne smiju biti na bazi nitra ili sl. Pa me zanima jel postoje neke boje koje nisu na bazi nitra pa da s njim probam pošpricat ovih par plastika na skuteru  :icon_biggrin:, da isprobam to čudo...ili je to baš samo za zidove i jupol :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju