Tehnički kutak > Garaža

Yamaha AEROX 06. tunnig projekt

<< < (21/26) > >>

danc00:

--- Citat: ivan pralas - 27 Prosinac, 2010, 20:58:34 ---makni je borerom,pogledaj da nemas blokadu u topu i javi dojmove nakon montiranja :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nemam niš u topu, bar nema niš nalik tome kak je na grani, u topu se vidi ona rupičasta cijev i to je to, ona se nemre skinut, tj nije zatiplana.

Evo ga, složil sam ga sad od dosade...

@stef

Hmm, već jesam :toothy12:, bum ti sutra slikal, pa nije loše ispalo, čak bolje nek kaj sam mislil i čvrsto je dosta, skoro ko plastika. A došel sam u dučan sa bojom i lakovima i reko trebam kit za krpanje plastike, oni mi dali to i rekli to je to kit sa fiberglasom. I još su mi ponudili dvokomponentno ljepilo sa plastikom al su rekli 130kn pa reko dajte vi meni ovo prvo da probam kak ide! Još bum to pofarbal i polakiral i valjda bude ok!?

Gle bolje bude nek prije, nije tu neko opterećenje, ak padne dole od vibracija onda bum zel ovo za 130kn.

A kaj ti veliš da taj kit nije za to?

Ivan_sf_2:
Dobro zgleda spuh  :icon_thumright:

steeef:
kit je za finiširanje i prekrivanje rupa i neravnina,taj s vlaknima za grublje kitanje oni bez vlakna za fino kitanje..
kit nie za krpanje i spajanje pukotina ni ovak popucalih plastika kak su tebi da se rascvjeta..
dok ga pogrusiš da ti plastika sjedne na mjesto bude skroz tanki plus još to je uporište za noge..bolje bi bilo da si poljepil sve sa smolom i vlaknima i onda pobrusil i pokital eventualno rupice ak bi ti ostale..onda nebi sigurno pucalo..

danc00:
A jbg, bum se naučil. Nego nije mi plastika spucana tak jako, ja sam sad pokrpal te rupe i te grabe kod plastike di je puknuta, nisam je ja spajal kitom. A baš ispod plastike je tvrdo uporište pa možda nebu puklo...budemo vidli.

steeef:
znam da nisi odlomljene komade ljepil sa kitom..nego oni koi puknu da zjevaju pa se samo prekitaju puknu jbg,pogotovo dok se pobrusi kit..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju