Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ZG meet - King cross, Subota 13.11.

<< < (7/13) > >>

ivanm:

--- Citat: KranjcicGoran46 - 14 Studeni, 2010, 00:04:50 ---  A di si ti kad se organizira kako se spada meet??

--- Kraj citata ---
a neznam, pušiona... mislio sam da će biti netko ozbiljniji jer maloljetničke pijanke me ne privlače, pogotovo ak su prepletene sa moto trkama po cesti, sudarima, padovima a sve to bez tablica...
to da je bio meet sa pokojom curom, pa ono ozbiljne spikice, vožnje i to ajde... napio sam se stari moj i napadao za 2 života.. nebi više, hvala..  ;D

kilezg:
Bilo je trebica ... haha, neke dvije gore u pizzeriji Plima koje su se skrpale. ccc  :icon_biggrin:
Uglavnom, našli smo se u 14 na King Crossu ... tamo bili do pol4 sa ovima koji su stuntali na jačim motorima, pa samo na đir i cugu otišli i onda u pivnicu Medvedgrad i oko 18h se zaputili do pizz Plima u Bistru. I vratili smo se oko pol 10 negdje ... gore kolegi crko DNA ... i uspjeli to meštri nekak sklepat i gas u ZG na Billu. 10 nas bilo ... sasvim ok. lux ono tvoje čudo ide nenormalno  8)

btw dottore štetočino pijana š čim će bauštelci gradit kanale ... ??!!! ahahah

ghostrider92:
ahahhahah....ma ugl izdogadalo se previse stvari za jedan dan....treba ponovit....

Hinjavac:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,42465.0.html

eto toliko o sudaru i uzrocima

sven_vx:
ja nisam dosao jer mi je puklo crijevo od vode prije 2 dana i cekam da mi dode drugo..tako da nisam mogao vozit skuter jer mi voda curi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju