Općenito > Propisi

Ukidanje ogranicavanja brzine (50km/h) za mopede?

<< < (9/10) > >>

robert:

--- Citat: Biker(ss) - 13 Studeni, 2010, 15:05:14 ---pa kak ce murija uvatit nekog tko je brzi od njih  :toothy12: pa moraju ic brze...btw sto ivanm kaze i ja sam vidio svojim ocima, jos imaju leo vince neki gore...bas vidio ocima...

btw taj zakon znaći : da na tehnićkom moraš ići 50km/h,  po cesti kakv je ogranicenje, npr smijes na otvorenoj cesti 90....?

--- Kraj citata ---
a ja mislio nogama :bem__mu: :bem__mu: :bem__mu:

Ivan_drifter:
neko je spomenuo kak nije pravedn da nrg ide vise od 50 al to je murija i zakonom je zabranjeno imat cipiran auto ako nije uvedeno u knizicu al kaj brijes da murija ima uvedeno u knizicu:D i kak su kanali i glava slagani na presretracima:D joj daj:....to je murija oni mogu kaj oceju ako os ti da mos kaj oces postani drot!!

Reponja:
Pa da nam mame lažu od sramote da dilamo dop po ulicama...  :toothy12:   :toothy12:

Živim u Ri pa i nemam toliko problema sa plavcima-motoristima. Ljeni su.

ghostrider92:

--- Citat: Ivan_drifter - 18 Studeni, 2010, 21:47:44 ---neko je spomenuo kak nije pravedn da nrg ide vise od 50 al to je murija i zakonom je zabranjeno imat cipiran auto ako nije uvedeno u knizicu al kaj brijes da murija ima uvedeno u knizicu:D i kak su kanali i glava slagani na presretracima:D joj daj:....to je murija oni mogu kaj oceju ako os ti da mos kaj oces postani drot!!

--- Kraj citata ---

hahahahaha.... daj mi molim te reci od kud si to izvuko za kanale i glavu??? :upsja: :upsja: ili si se samo salio??? :icon_scratch:

zL!Ko:
on im je obradjivao glave :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju