Općenito > Propisi
Ukidanje ogranicavanja brzine (50km/h) za mopede?
robert:
--- Citat: Biker(ss) - 13 Studeni, 2010, 15:05:14 ---pa kak ce murija uvatit nekog tko je brzi od njih :toothy12: pa moraju ic brze...btw sto ivanm kaze i ja sam vidio svojim ocima, jos imaju leo vince neki gore...bas vidio ocima...
btw taj zakon znaći : da na tehnićkom moraš ići 50km/h, po cesti kakv je ogranicenje, npr smijes na otvorenoj cesti 90....?
--- Kraj citata ---
a ja mislio nogama :bem__mu: :bem__mu: :bem__mu:
Ivan_drifter:
neko je spomenuo kak nije pravedn da nrg ide vise od 50 al to je murija i zakonom je zabranjeno imat cipiran auto ako nije uvedeno u knizicu al kaj brijes da murija ima uvedeno u knizicu:D i kak su kanali i glava slagani na presretracima:D joj daj:....to je murija oni mogu kaj oceju ako os ti da mos kaj oces postani drot!!
Reponja:
Pa da nam mame lažu od sramote da dilamo dop po ulicama... :toothy12: :toothy12:
Živim u Ri pa i nemam toliko problema sa plavcima-motoristima. Ljeni su.
ghostrider92:
--- Citat: Ivan_drifter - 18 Studeni, 2010, 21:47:44 ---neko je spomenuo kak nije pravedn da nrg ide vise od 50 al to je murija i zakonom je zabranjeno imat cipiran auto ako nije uvedeno u knizicu al kaj brijes da murija ima uvedeno u knizicu:D i kak su kanali i glava slagani na presretracima:D joj daj:....to je murija oni mogu kaj oceju ako os ti da mos kaj oces postani drot!!
--- Kraj citata ---
hahahahaha.... daj mi molim te reci od kud si to izvuko za kanale i glavu??? :upsja: :upsja: ili si se samo salio??? :icon_scratch:
zL!Ko:
on im je obradjivao glave :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju