Općenito > Propisi
Ukidanje ogranicavanja brzine (50km/h) za mopede?
karlo.sb:
ta recenica u tom tekstu nema ama bas nikakvog smisla :icon_scratch:
staa ?? oni od sad znaju da skuteri ne idu vise od 50 km/h ?? a prije su itekako znali da idu, to jedino moze znaciti da nece vise biti slanja na vanredni tehnicki, jer na redovnom tehnickom prolaze samo oni koji idu do 55 km/h, tako da s tom recenicom lazu sami sebe :toothy11:, posto znaju za el. blokade i na koje se nacine prolazi tehnicki, al eto ako bude i tako i to je odlicna vijest :icon_biggrin:
al posto cemo kad tad uci u ono sranje od EU, ovo veselje sigurno nece dugo trajati, ako ga uopce i bude
igor.sb:
ni meni ta recenica nema smisla, neka greska u tekstu
il je krivo napisano od strane novinara, sto se ne bi cudio :toothy11:
salej600:
Ma nema to ni t od teoretske šanse.
Imamo mi i sreće pa smo na balkanu, jer ako oni zeleni malo ojačaju još će nam i zabraniti vožnju na 2t vozilima kao u nekim dijelovima EU.
charnel:
--- Citat: karlo.sb - 12 Studeni, 2010, 01:09:59 ---
al posto cemo kad tad uci u ono sranje od EU, ovo veselje sigurno nece dugo trajati, ako ga uopce i bude
--- Kraj citata ---
mislim da sam negdje citao da u UK vozaci koji imaju "full driver's licence" mogu vozit odblokirane (unrestricted) skutere, e sad neznam jel im se onda mijenja tablica pa idu u visu kategoriju, al ocito da u EU zakonu postoji "odblokirani" 50ccm skuter
animatrix:
velika britanija sebe ni ne smatra dijelom europe, tako da ni zakoni im nemaju veze s europskima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju