Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr50r-prenos

(1/3) > >>

oliver:
ovako ljudi ja se izvijnavam sta otvoram novu temu ali trazio sam i guglao i nisam nasao konkretno sta je bolje hocu da kupim neke stvari za moje sr-ke 2009god  da bi izvucio maximum iz nje znaci me zanima sta sve treba da stavim imam neke zamisle zad cu vam pisati dali je dobra ta kombinacija znaci ovako:auspluh giannelli revers  , malossi multivar 2000 , 5g , red sponge u filteru , 64 dizna , zutim opruge na kvacio i centralni seriski. Pa ako ima neko bolja kombinacija ne slobodo pise znaci para nisu problem samo da sr-ka pili pozz

Iwo SR Tuono:
kevlar remen dodaj još i to ti je to, super izbor dijelova

oliver:
zaboravio sam da pisem da imam kevlar remen ali zanima me to da neke ljudi kazu da giannelli extra bi izvao bolje performanse od reversa i sada neznam sta da radim ne zanima me koliko ce kosta zanima me krajna brzina

ivanm:
možeš i extra, za serijalu je ok.. malo su prelagane role za multivar... probaj oko 6.0 gr.. treba se vrtiti oko 9500-9800 okr..

marin18:

--- Citat: ivanm - 11 Studeni, 2010, 09:49:08 ---možeš i extra, za serijalu je ok.. malo su prelagane role za multivar... probaj oko 6.0 gr.. treba se vrtiti oko 9500-9800 okr..

--- Kraj citata ---
meni je frend imo sve isto role oko 5g,super je bilo podeseno..ali nek proba sa par tezina tako je najbolje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju