Sportski kutak > Sve vezano za stunt

evo i mojih slika...

<< < (5/5)

sfreak:

--- Citat: stunt_master - 29 Lipanj, 2009, 22:42:30 ---e odlično te ide

--- Kraj citata ---

slike stare, zaboravio sve osim normalnog cimanja...nisam stutao sigurno godinu dana i skut je na prodju...bila su to lijepa vremena iliti ga 2-3 mjeseca dok je skuter vozio kako treba...

stunt_master:

--- Citat: sfreak - 29 Lipanj, 2009, 22:46:17 ---slike stare, zaboravio sve osim normalnog cimanja...nisam stutao sigurno godinu dana i skut je na prodju...bila su to lijepa vremena iliti ga 2-3 mjeseca dok je skuter vozio kako treba...

--- Kraj citata ---

prisjeti se opet starih vremea pa nam jedan filmić snimi   :toothy10: :toothy10:

bega:
Super slike,ali sto se tice samog stunta dosta razlike ima koji skuter vozis.Probao sam aeroxa za zadnji super ide,nrg mc3 s njim moze se ravnoteza bocna super drzati.Ima tu naravno i puno vjezbe same ;)

sfreak:
@stunt_master...skut ne vozi kako treba i vecinu vremena je stajao u garazi zbog toga...vise nemam volje, odustao sam od stunta, a bome i od sredjivanja samog skuta i zato je na prodaju...

@bega...iako je velika stvar u vozacu, istina je da je sa nekim skutom lakse, s nekim teze...moj ima prazan 75kg...stvoren za cimanje

bega:

--- Citat: sfreak - 30 Lipanj, 2009, 14:20:34 ---@stunt_master...skut ne vozi kako treba i vecinu vremena je stajao u garazi zbog toga...vise nemam volje, odustao sam od stunta, a bome i od sredjivanja samog skuta i zato je na prodaju...

@bega...iako je velika stvar u vozacu, istina je da je sa nekim skutom lakse, s nekim teze...moj ima prazan 75kg...stvoren za cimanje

--- Kraj citata ---

Da ali ako je skuter naprijed veci malo,i tezi,tesko je drzati bocnu ravnotezu.Uvijek na jednu stranu ide.Sa starim NRG-om mogao sam po rupama na zadnjem ici,lezeci prelaziti :D dok s ovim novim teze je malo.

MBK booster je stvoren za te gluposti bez daljnjeg ;) ali vidio sam na cemu ljudi stuntaju pa onda necu da pravim veliku razliku sto se tice modela skutera ili motora :) to je samo jedna olaksica medjutim na svemu se izgleda moze :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju