Tehnički kutak > Tuning skutera

Rezonatni spuh za 70ccm stavit na sr150??

<< < (3/3)

MARINO:

--- Citat: igor.sb - 04 Studeni, 2007, 20:15:50 ---
--- Citat: MARINO - 04 Studeni, 2007, 20:10:13 ---
--- Citat: Mr J - 04 Studeni, 2007, 11:19:11 ---i ti svakakva pitanja postavljas...

Normalno da NE!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
dajte nemojte me hebat jer sam vidio na svijetskutera sliku gdje ima spuh od 50ccm i to me cudilo
(auspuh za sr150 je sigurno veci)
ali dali se moze od 50ccm preradit,npr izvadit prigusivac i sta ja znam...

--- Kraj citata ---

to si ti vidio zx za 150-ku i tocka.  :toothy11:

za bodebljano..ne fantaziraj  :toothy11:

--- Kraj citata ---
je stari,top je to bit ce,od ovoga elvisa,ali vidim da malossi 172 dobro radi na standardnoma  auspuhu od sr150,uopce ne treba reza...

igor.sb:
ma ne treba ni malossi

sredi seriski cilindar nabi 25mm i gljivu....i eto tuning...cist dovoljno...jel tako J

MARINO:

--- Citat: igor.sb - 04 Studeni, 2007, 20:48:22 ---ma ne treba ni malossi

sredi seriski cilindar nabi 25mm i gljivu....i eto tuning...cist dovoljno...jel tako J

--- Kraj citata ---
Ici ce bolje ali sigurno nece ic kao sta ide malossi 172...

igor.sb:

--- Citat: MARINO - 04 Studeni, 2007, 20:51:24 ---
--- Citat: igor.sb - 04 Studeni, 2007, 20:48:22 ---ma ne treba ni malossi

--- Kraj citata ---
Ici ce bolje ali sigurno nece ic kao sta ide malossi 172...

--- Kraj citata ---

naravno al si bogati za 2tkn  :toothy11:

Mr J:
ma malossi je beba spram portiranog i obradjenog serijskog cilindra + neka malo bolja glava tipa kb ili pm... Na to gore 25 ili 28mm karb + gljiva jos reza neka tipa jolly moto (ako je rijec o runneru sp 180 onda i struja sa ac-a), preraditi serijski usis i delta clutch (ostaje serijski variomat) i eto ti pilane za okidanje velikih motora!

P.S. naravno postoji jos daleko zesci tuning sa fabrizi kitom ili pripasavanjem huskvarninog cilindra, radilica sa klipnjacom duljeg hoda (recimo 57mm), specijalni klipovi, karburatori od mikunija tmx, itd...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju