Ostalo > Svijet računala i mobitela

4.1 4.2 jailbrejko

<< < (2/5) > >>

enel:

--- Citat: NeoDJW - 09 Studeni, 2010, 16:16:58 ---hahahah jos se bavite tim iphonovima ? android majka !

--- Kraj citata ---

::)

Iphone nikada, jedan od razlog je da pri multitaskingu, applikacija se zaustavlja u radu i prelazi na drugu, a dok kod androida sve dalje pici (tako sam citao, nemam zivi dokaz).
A sto se tice bug-a, oni su probali "stock" mobitele, uzmi Nexus One, hakuj, ubaci custom ROM-om pa da vidis azdaje!!! Overclockujes procesor, Boga oca uradis, jede malu djecu, to Iphone nece nikada moci  ::)

A Iphone 4 ceka update, a kada dodje Gingerbread za android koliko ce tek onda android pobjeci Iphone-u  :telefon:

Tebi replcnt stvarno svaka cast jer znam da je i riskantno i zafrkano jailbrejkat, al nisam ljubitelj Iphone-a  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: replcnt - 09 Studeni, 2010, 16:40:21 ---čitao sam rezidenciju

--- Kraj citata ---

recenziju  ;D

Iwo SR Tuono:

--- Citat: gokiSP - 09 Studeni, 2010, 19:33:23 ---I htc ga koristi, a htc je bolji od ajfona, i jeftiniji par sto €.  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
dok je HTC na windowsima mobile bio nitko ga nije htio kupovati a vidi sad

gokiSP:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 09 Studeni, 2010, 21:38:40 ---dok je HTC na windowsima mobile bio nitko ga nije htio kupovati a vidi sad

--- Kraj citata ---

Naravno kad su winsi smeće, htc na anrodiu dokazano dere ajfončeka  :icon_biggrin:

Sry ivo, al' moraš prihvatiti istinu  :laughing7:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: gokiSP - 09 Studeni, 2010, 21:42:00 ---Naravno kad su winsi smeće, htc na anrodiu dokazano dere ajfončeka  :icon_biggrin:

Sry ivo, al' moraš prihvatiti istinu  :laughing7:

--- Kraj citata ---
kad sam ja kupovao nije bilo htc android za kunu kao ajfon

al idući je definitvno android jer mi se steve jobs zamjerio  :laughing7: :jerk: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju