Ostalo > Svijet računala i mobitela
4.1 4.2 jailbrejko
enel:
--- Citat: NeoDJW - 09 Studeni, 2010, 16:16:58 ---hahahah jos se bavite tim iphonovima ? android majka !
--- Kraj citata ---
::)
Iphone nikada, jedan od razlog je da pri multitaskingu, applikacija se zaustavlja u radu i prelazi na drugu, a dok kod androida sve dalje pici (tako sam citao, nemam zivi dokaz).
A sto se tice bug-a, oni su probali "stock" mobitele, uzmi Nexus One, hakuj, ubaci custom ROM-om pa da vidis azdaje!!! Overclockujes procesor, Boga oca uradis, jede malu djecu, to Iphone nece nikada moci ::)
A Iphone 4 ceka update, a kada dodje Gingerbread za android koliko ce tek onda android pobjeci Iphone-u :telefon:
Tebi replcnt stvarno svaka cast jer znam da je i riskantno i zafrkano jailbrejkat, al nisam ljubitelj Iphone-a :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: replcnt - 09 Studeni, 2010, 16:40:21 ---čitao sam rezidenciju
--- Kraj citata ---
recenziju ;D
Iwo SR Tuono:
--- Citat: gokiSP - 09 Studeni, 2010, 19:33:23 ---I htc ga koristi, a htc je bolji od ajfona, i jeftiniji par sto €. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
dok je HTC na windowsima mobile bio nitko ga nije htio kupovati a vidi sad
gokiSP:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 09 Studeni, 2010, 21:38:40 ---dok je HTC na windowsima mobile bio nitko ga nije htio kupovati a vidi sad
--- Kraj citata ---
Naravno kad su winsi smeće, htc na anrodiu dokazano dere ajfončeka :icon_biggrin:
Sry ivo, al' moraš prihvatiti istinu :laughing7:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: gokiSP - 09 Studeni, 2010, 21:42:00 ---Naravno kad su winsi smeće, htc na anrodiu dokazano dere ajfončeka :icon_biggrin:
Sry ivo, al' moraš prihvatiti istinu :laughing7:
--- Kraj citata ---
kad sam ja kupovao nije bilo htc android za kunu kao ajfon
al idući je definitvno android jer mi se steve jobs zamjerio :laughing7: :jerk: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju