Ostalo > Svijet računala i mobitela

4.1 4.2 jailbrejko

<< < (4/5) > >>

enel:

--- Citat: NeoDJW - 10 Studeni, 2010, 14:00:36 ---2 enel SVE radi..... u pocetku nije radila kamera ( prije jedno mjesec ipo dana kad je tek izaso android ) ali evo svakih 3-4 dana izlazi update i sve u potpunosti radi, svakim updateom je sve brzi mob.... nikakvo trokiranje ni nista.......

--- Kraj citata ---

Jel opasno to ubacivanje novog opeerativnog sitema? Posto kad sam ja ubacio na Omniu 6.5 windows mogao sam je brikovati.
Gdje si nasao to za android na hd2? xda developers slucajno  :toothy11:?

Bas sada gledam, pojavili se tutorijali za ubacivanje android operativnog u iphone 2G i 3G.

@replcnt: sta se dobija jailbrejkom? Znam da se mogu ubacivati app-ovi koji nisu u apple app storu i koji nisu certifikovani, al imal pored toga jos nekih pluseva?

funkyzg26:

--- Citat: NeoDJW - 09 Studeni, 2010, 23:40:06 ---ja sam si ubo htc hd2 i bubnio android 2.2 gore i proc na 1.2ghz i moze mi bilo koji ajfon sakat kak  :headbang:

--- Kraj citata ---

imam i ja htc hd2 možemo si stavit gore kaj god očeš linux , android , windows mobile 6.5 , windows mobile 7 sve živo i sa dual bootom možeš si dual bootat dva os prejebeno  :toothy10:  :toothy9:

Bokygs:
Dečki jel vam u svakodnevnici hd2 malo prevelik i preglomazan za nošenje u džepu i korištenje?
Pitam,jer bi sebi uzeo htc desire hd koji je približno istih dimenzija...

NeoDJW:
malo je veci, ali naviknes se i oprostis mu posto je zvijer od mobitela :D

danc00:

--- Citat: replcnt - 09 Studeni, 2010, 04:01:25 ---eo jailbrejko 4.1 i 4.2, naj#bo sam se

--- Kraj citata ---

Lol, 4.2 iOS ni ne postoji, bar ne zasad....nije ni čudno da si se naj3bo!! :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju