Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Skipper 150

<< < (11/18) > >>

piaggioSKR:
mislin mozete vi pametovat koliko vas god volja niste to provali a kamoli vidili tako slozen skut u splitu je bilo par takvih skippera i isli su ko ludi ti sa glavon 150 koliko je god spustija nemozes dobit ovoliku kompresiju je da se radilica raspadne nakon nekog vremena ali motor se preporodi i to sta govoris za 16 gr da su mu pre teske pa nebi se slozija i to da 20x17 kugle stanu u skipperov variomat :nono: su gluposti ja ti savjetujem da si uzmes neki bb AC i da to provas pa da onda se pravis pametan

igor.sb:

--- Citat: piaggioSKR - 25 Prosinac, 2010, 18:59:24 ---mislin mozete vi pametovat koliko vas god volja niste to provali a kamoli vidili tako slozen skut u splitu je bilo par takvih skippera i isli su ko ludi ti sa glavon 150 koliko je god spustija nemozes dobit ovoliku kompresiju je da se radilica raspadne nakon nekog vremena ali motor se preporodi i to sta govoris za 16 gr da su mu pre teske pa nebi se slozija i to da 20x17 kugle stanu u skipperov variomat :nono: su gluposti ja ti savjetujem da si uzmes neki bb AC i da to provas pa da onda se pravis pametan

--- Kraj citata ---

to je to  :headbang: :headbang:

kupit cu si onda jedan

piaggioSKR:
i ti si sad neki ludi... ja ti ozbiljno govorin da provas a ti odma sprdas nema veze ti misli sta oces.....

skipper_2t:

--- Citat: piaggioSKR - 25 Prosinac, 2010, 18:59:24 ---mislin mozete vi pametovat koliko vas god volja niste to provali a kamoli vidili tako slozen skut u splitu je bilo par takvih skippera i isli su ko ludi ti sa glavon 150 koliko je god spustija nemozes dobit ovoliku kompresiju je da se radilica raspadne nakon nekog vremena ali motor se preporodi 

--- Kraj citata ---
potpis na ovo :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: piaggioSKR - 25 Prosinac, 2010, 19:09:09 ---i ti si sad neki ludi... ja ti ozbiljno govorin da provas a ti odma sprdas nema veze ti misli sta oces.....

--- Kraj citata ---

isto vazi i za tebe, ja sam ti rekao gore, kak stvari stoje, ti misli sta oces

za pocetak nauci koja je razlika uzmedu 20x17 i 19x17 rolica, sta koja mjera znaci

mozda budes pametniji  :hello: :hello:

i stavljaj tocke i zareze em pises gluposti, em ih je tesko citat

--- Citat: skipper_2t - 25 Prosinac, 2010, 19:11:31 ---potpis na ovo :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

potpis na to, a kad sam ti ja govorio sta da radis s glavom u ovoj temi ti si tupio svoje sa 125 glavom  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju