Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Skipper 150

<< < (9/18) > >>

IceMan:
stavi malossi sekundar 15/41

igor.sb:
stavi polini primar imas u oglasu novi od efza

--- Citat: piaggioSKR - 25 Prosinac, 2010, 11:47:52 ---ma skipper i tph su prvi bb piaggio skuteri pa su opet bolji od ostalih manje se kvare a i vuku i ubrzaju bolje od sp-a,sr-a samo im je mana krajna brzina a da nepricamo kako motor okida na zadnje ocigledno vi niste nikad vozili skippera tako da neznate o cemu pricate ja sam se navozao tih bb skuterica i ima san vise komada od svakoga jedino skippera bi uvjek vozio a sp je da je zakon al vxr je bolji duplo

--- Kraj citata ---

lol i lol

--- Citat: IceMan - 25 Prosinac, 2010, 15:59:18 ---skiper 150 je deset puta startniji i agilniji od sr-ke 150

--- Kraj citata ---

lol

piaggioSKR:
evo ovako skiper ima malu krajnju zbog laganih kugli najprije treba stavit variomat od sp-a di su kugle 20x17 a ne 19x17 kao sto su u skipera znaci stavis variomat od sp-a kugle 16 grama(skipperove kugle su 12 grama) i stavis getribu od hexagona 180 i to je to imat ces krajnu 125-130 sto je za skuter s tako malim gumama sasvin dovoljno ali ce i dalje ubrzavat ko zmaj i to za glavu 125 svakako ali stavi 0,9 mm dihtung ispod cilindra najprije sto motor ima vecu kopresiju a pomicanjen cilindra prema gore otvara mu se vise ispuh

igor.sb:
mos ti i u skiper variomat stavit role 20x17  ::)

i variomati su drugaciji i jednostavno ne moze izgurati vecu krajnju, al zato daje bolje ubrzanje

ovo za getribu ne znam bas, nema 125 il 150 toliko snage da to izgura

0,9 je malo treba trpat deblji, skidat vrh cilindra, i spustat glavu, ove kombinacije 150 cil sa 125 glavom su gluposti

edit
sp original role su 15,5 i to je preteskooooooooooooooooooooo za skipera LOL, prije 13,5 kao na sru

i s rolama 19x17 ima bolji start, tak da trpat 20x17 nema smisla osim za ganjat nesto vecu krajnju

Matej28:
padobranci su uvijek u pravu  ::)

skiper samo malo doradit...promjenit glavu, stavit multivar i drugi karb..mozda usis...i imas skuteric koji leti :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju