Općenito > Propisi
Zakon o ogranicenju ks
B.E.G.A:
--- Citat: speed - 09 Studeni, 2010, 15:33:34 ---da da znam kako je bilo,pricao mi stari puno puta...a meni prvenstveno treba jaci auto jer sam stalno na autoputu i duzim relacijama,a ovi do 75 kw su ne slabi,nego zelim biti siguran kad pocnem pretjecati da mogu,a ne da moram pripremati pretjecanje,niza,dobar zalet i moli se da ovaj kaj pretices ne da gas ili ne naleti ti tko iz drugog smjera...a svakodnevno vozim kombia,kamioncic do 5 tona,tak da imam iskustva na cesti
--- Kraj citata ---
Sto se tice preticanja tu igraju ulogu puno drugih stvari osim kWa :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: speed - 09 Studeni, 2010, 15:33:34 ---da da znam kako je bilo,pricao mi stari puno puta...a meni prvenstveno treba jaci auto jer sam stalno na autoputu i duzim relacijama,a ovi do 75 kw su ne slabi,nego zelim biti siguran kad pocnem pretjecati da mogu,a ne da moram pripremati pretjecanje,niza,dobar zalet i moli se da ovaj kaj pretices ne da gas ili ne naleti ti tko iz drugog smjera...a svakodnevno vozim kombia,kamioncic do 5 tona,tak da imam iskustva na cesti
--- Kraj citata ---
Na autoputu nema onog iz drugog smjera ;D
Ako si van autoputa, onda ti je i jugo dovoljan za preticanje jer se na tim cestama ionako ne smije brze vozit. Ako ti fali snage, to samo znaci da vozis preko ogranicenja. U tom slucaju je tebi mozda dovoljno 120KS, meni nebi bilo niti 250KS jer bi vozio bitno brze od tebe. Poanta - i ti i ja moramo vozit po ogranicenjima i sve 5
hondastreet:
--- Citat: JogFromYamaha - 09 Studeni, 2010, 13:04:02 ---hm... neznam o tome i kazni od 3 konja previse
mene zaustavili s autom duplo jacim od ogranicenja pa nikad nisam imao problema oko toga.
neznam rekli su mi "oprezno s gasom"
neznam mozda zato jer sam polagal prije tih gluposti s 75kw
al neznam al se to i na mene sad zakon odnosi ili ne jer sam polozio 3 mjeseca prije nego je taj zakon stupil na snagu
--- Kraj citata ---
kolko je meni poznato,ako si polozio prije novi zakon se ne odnosi na tebe,barem mi je tako reko policajac :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: hondastreet - 09 Studeni, 2010, 16:04:02 ---kolko je meni poznato,ako si polozio prije novi zakon se ne odnosi na tebe,barem mi je tako reko policajac :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tako bi trebalo biti, ali policija cesto pise kazne koje ti moras dotjerati do suda gdje si u pravilu oslobodjen placanja.
Problem je sto gubis vrijeme dok to napravis
kilezg:
--- Citat: cosa_wp - 09 Studeni, 2010, 09:55:24 ---bitno je da se nesto radi po tom pitanju prem da nista znacajno
ko kaze da nece usvojiti?
--- Kraj citata ---
E frende kolko je bilo samo prijedloga o promjeni zakona, ne samo na tom području nego i na drugima. Prijedlog baš ništa ne znači, samo prvi i jako malićki korak da bi se nešto počelo mjenjat ... :)
A već smo razg. o tome da je lišen tog zakona za 75 kw onaj koji je položio prije 17. lipnja 2008.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju