Tehnički kutak > Tuning skutera

Kolje me blokada na spuhu

<< < (2/2)

probiker:
Mislim da nema nikakvo crijevo. gurnuo sam cijeli mali prst unutra i nisam ništa osjetio. Ak pogledaš moje slike, vidit ćeš da su potpuno drugačije od onih u faq-u. Tam se blokada na spuhu vidi ko iz pič**(edit by ivanm) molim bez psovki i bezobraznih izraza :nono:

replcnt:
1000 kunica i kupi leo vince TT, i picit ce ko zmaj, bar meni  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

igor.sb:

--- Citat: replcnt - 05 Studeni, 2007, 15:08:14 ---1000 kunica i kupi leo vince TT, i picit ce ko zmaj, bar meni  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

nisi valjda dao tolike nove za njega...btw..pa to kosta 800kn max max-ova

ako uzmemo da je 35e jeftini od zx-a

probiker:
Ajd, 1000 kuna je još lijepa cijena. Mene je ovaj lik što prodaje kineze, za neki sportski auspuh (kineski) tražio 1500 kuna.
Još jedna fora: on mene za skidanje blokada traži 300 do 500 kuna. Ej??? htio sam ga opalit šakom kad mi to reko!!
I onda ja otišo kod drugog lika i on mi reko da na mom skutu nema blokada, al će mi besplatno rastavit mašinu i pogledat dal imaji, i ak ima da će ju skinut + besplatno mi stavi 5 grama rolice, veću diznu i poštela karburator!
Baj d vej, poznam se s tim čoekom, pa mi zato oće za džabe sredit

Tak da meni nije puno dat iljadu kuna za spuh, napram ovog šta bi meni ovaj lik prodo

franklin_sr:

--- Citat: igor.sb - 05 Studeni, 2007, 17:35:57 ---
--- Citat: replcnt - 05 Studeni, 2007, 15:08:14 ---1000 kunica i kupi leo vince TT, i picit ce ko zmaj, bar meni  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

nisi valjda dao tolike nove za njega...btw..pa to kosta 800kn max max-ova

ako uzmemo da je 35e jeftini od zx-a

--- Kraj citata ---

70 eura u trstu dođe novi....frend kupio neki dan za minareli mašinu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju