Općenito > Generalno o skuterima
Zar i malaguti ?!
eladio:
--- Citat: luna500rr - 19 Siječanj, 2011, 21:21:39 ---Jedan lik kod nas prodaje baotiane bez papira, 2000kn komad, nije bas baotian al nesto 4t malo...
U kontejner mislim ide 100-120 kutija (skutera), skuter se sastavi, nek ih je 100 ide 250kn po komadu na brod, dakle 4000kn skuter u peveca-pdv22%-2000kn-300(nek je 50kn prjevoz od luke) = 1600 sto i nije losa zarada kad se dobro prodavali jedno vrime, sastavljanje prakticki netreba naplacivat kad se samo prednji tocak sarafi i retrovizori uvidaju...
--- Kraj citata ---
nemas sta mislit,
stane ih ovisno o nacinu pakiranju ,
ali isplativ prosjek je oko 70-80 komada , 100 ih nikad ne moze stati :nono:
baotian u prosjeku nakon sto platis cijenu, dostavu i porez i carinu kosta oko 2500kn , to nije nikakva tajna.. e
kipa koja ih prodaje obicno ima marzu parsto kuna
a nakon toga ih treba i pripremiti.. a onda dolazi do problema i potraznje dijelova itd..
4 godine sam se bavio takvim poslom i znam o cemu pricam, stoga ne sirite dezinformacije..
to sto neki prodaju skutere u dijelove, bez papira, bez garancije, na kile itd, je obicno problem likvidnosti, kompenzacija i slicno..
vecina tih koji su krenuli u takav posao su u biti popusili, sjeti se samo onoga sto sam rekao oko reklamacija, pa ce ti biti jasnije..
da bi baotian bio isplativ , mora se prodavati oko 5000kn , sve ostalo su price za malu djecu i dezinformacije...
ako vas sve to bas toliko jako interesira, krenite za pocetak na www.alibaba.com i www.made-in-china.com
:hello:
luna500rr:
Ma ne interesira me, znam da u kontejner stane 70-80 luna, ona je opet malo veca od baotiana pa sam mislio da njih vise stane :icon_biggrin:
Prije je se i prodavao po 5000kn, pa je stalna cjena bila 4000kn, da bi prilikom jedne akcije bila 3099kn + lopta :drunken_smilie:
eladio:
Istina,
tako su se prodavali kroz proslo vrijeme , ali zarade su na kraju bile male ili nikakve , vise su zaradili na loptama :icon_biggrin:
Kad ti roba stoji i nitko je nece, prodat ces ju i po nabavnoj samo da izvuces ulozeno, a pevec je bio u situaciji i goroj od toga, tako da se ni ne cudim u probleme s cijenama :laughing7:
JogFromYamaha:
a cuj imas onih kojima blok pukne na 300km a imas one s kojima delas 20000km (pogotovo one prve serije)
luka ns:
--- Citat: JogFromYamaha - 20 Siječanj, 2011, 10:46:56 ---a cuj imas onih kojima blok pukne na 300km a imas one s kojima delas 20000km (pogotovo one prve serije)
--- Kraj citata ---
sve zavisi na kakvog se namjeris
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju