Općenito > Generalno o skuterima
Zar i malaguti ?!
dusVu:
to sto je iso bolje od dosta skutera danas je zbog eko normi i ostalih sr**a, ali je i trosio :D...al dobro u svakom slucaju nije bilo kineza koji se pokvare cim ih istjeras iz trgovine(ne doslovno, al vjerujem da ima i takvih) sto se danas nerijetko događa
JogFromYamaha:
daj imal je 3i pol litre tank i imal je 3 deci tank ulja i doslovno si svaki drugi treci put dolijevao i s tankom je isao kojih 90km
ali dragi moj nikakvih gluposti da nebi vukao i sl isao je perfektno ovo danas nakon 15 godina je zalosno i uvrijeda
Deny:
da isto tako sam ja imao hondu vision skuter je isao solidno a cijela familija se ispadala sa njega :laughing3: plastike pogrebane ali citave nije se znalo ni na sta vozis sipaj sta stignes isto tako i ulje :laughing6: a sada padnes sa novijeg skuta i na ledja ga nosis do kuce posto se cio raspao :angry7:
luna500rr:
Kolega ima hondu NH, ide mal slabo jer je 86.-88. godiste, al zato pali iz prve i plastike su citave bez obzira sto je snje padano 20 god, sto je presla 60tkm, od cega ju je najvise vozio lovocuvar po polju i sumi... Ovjes joj je jos bolji nego na mojoj luni, kocinice dobro rade mada su dobos, plastike nisu debljine nokta kao na novim skuterima nego mozes sjest na one boce bez straha da ce puknut samo joj je vjerojatno remen i rolice kraju kad neide preko 50...
dusVu:
al nekad su svi vecinom od skutera vozili honde i piaggio , a od ostalih tomos i vespu....danas ima mali milion kineskih "marki" skutera koji su svi iz iste tvornice i prodaju se na svakom cosku pa smjesnoj cjeni(i kvaliteti) pa su tako natjerali ove ajmo rec bolje europske tvrtke da prebace proizvodnju u kinu :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju