Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
sr 172 LC
bosko_matica:
--- Citat: azriel*09 - 16 Travanj, 2011, 11:36:36 ---...haha...ja cu imat relativno muske boje...males,ionak si rekao da znas ko je zena u ovoj vezi...tak da...:)
...bosko-jos je dobro da pise samo na slici,sta kad bude pisalo na motoru? xD
--- Kraj citata ---
bas to, kad mi je reko kaj ce pisat na motoru mene je skoro šlagiralo, moro sam si odma 4 kratke strusit da se malo smirim...a to on radi skuter prema svojoj naravi i osjećajima ja mislim,njegov barbi rozo bijeli :-X a tebi ce vjeroatno napravit mat crnog s tamno crvenim detaljima i pisat ce ghostrider666 i spajk na spajku... :icon_scratch: :icon_scratch:
al ok, ak velis da si on dopusti bit zena u vezi onda ni nie za drugo neg da vozi rozi motor, ja si to nikad nebi dopustio..khm khm
i daj mato jos neku sliku,kolko si se na*ebo s njim i das tu dve sfotošopirane slike!!? daj malo, pohvali se kad vec imas s cim..
MALES SR180r:
--- Citat: bosko_matica - 16 Travanj, 2011, 12:28:35 ---bas to, kad mi je reko kaj ce pisat na motoru mene je skoro šlagiralo, moro sam si odma 4 kratke strusit da se malo smirim...a to on radi skuter prema svojoj naravi i osjećajima ja mislim,njegov barbi rozo bijeli :-X a tebi ce vjeroatno napravit mat crnog s tamno crvenim detaljima i pisat ce ghostrider666 i spajk na spajku... :icon_scratch: :icon_scratch:
al ok, ak velis da si on dopusti bit zena u vezi onda ni nie za drugo neg da vozi rozi motor, ja si to nikad nebi dopustio..khm khm
i daj mato jos neku sliku,kolko si se na*ebo s njim i das tu dve sfotošopirane slike!!? daj malo, pohvali se kad vec imas s cim..
--- Kraj citata ---
joj boško....pa tebi ni wc netreba,ne biraš ni mjesto ni vrjeme.... :laughing3:
gargamel09:
boja je u inat pederima :laughing3:
azriel*09:
--- Citat: gargamel09 - 15 Svibanj, 2011, 09:57:43 ---boja je u inat pederima :laughing3:
--- Kraj citata ---
...a cemu ce boja mog motora bit u inat? :laughing7:
CoK:
--- Citat: azriel*09 - 15 Svibanj, 2011, 20:58:57 ---...a cemu ce boja mog motora bit u inat? :laughing7:
--- Kraj citata ---
tebi? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju