Općenito > Generalno o skuterima
Paggio NRG 50 2010
nrg extreme:
--- Citat: Swimmer1 - 06 Studeni, 2010, 08:52:55 ---jupi 2t :)) a zasto onda svi briju da je aprilija puno brza od nrg-a, kad koriste iste masine, i da je runner ustvar cudo od motora da mu nrg "nije ni do koljena"?
a sto se tice izgleda nrg mi je the best, pa onda aprilija, realno runner mi nije lijep al nikako :)
koja je razlika izmedju modela NRG DT / DT SS i NRG DD / DD SS?
--- Kraj citata ---
Zato što samo briju,mašine su iste na runneru,nrgu i novoj apriliji(piaggio agregat).
Imaš u biti 3 modela nrg-a,purejet,zračno hlađeni s bubnjem nazad(ni jedan se ne prodaje u HR)
i imaš s vodenim hlađenjem i diskom zada koji se prodaje kod nas. :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
NRG je jako lijep skuter i jako se lijepo vozi, minusi svakog novog piaggia je kineska proizvodnja pa kvalitetnom nećeš biti zadovoljan ni blizu kao npr sa starim nrgem
Serijala snage ima kad se blokade skinu i recimo za svaki dan bi auspuh base klase, multivar i kevlar bili odličan izbor i vozio bi se bezbrižno dugo dugo vremena
Ono što je minus su kočnice koje trebaju veću silu da krenu grist kako spada i tu dolazi do izražaja kineski inženjering dok npr brembo ili grimeca rade na lagani dodir, sad jel do pupmice ili do klješta nebi u to i te usd vilice su minus isto ,koje imaju feder u sebi, što je aprilia bolje riješila
Da kupujem novi skuter svakako bi se dvoumio između NRG-a i SRke, presudile bi jedino vilice,a ovo ostalo je sve jednako takoreć
Kamba:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Studeni, 2010, 16:04:38 ---
između NRG-a i SRke, presudile bi jedino vilice,a ovo ostalo je sve jednako takoreć
--- Kraj citata ---
..presudile bi vilice... :laughing9:
...Sr nije ni sluga po izgledu novom NRG-ju....koliko sam vidio SR nema ni obrtaljku,otključavanje sjedala na užas mjestu(moraš vadit ključ iz bravice),volan užas isto sve otvoreno...
NRG je naj pedesetica... :icon_thumright:
Bruno16:
Ajde molim te objasni mi jel tebi taj đirometar ista pomaze u voznji?
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Bruno16 - 07 Studeni, 2010, 17:13:52 ---Ajde molim te objasni mi jel tebi taj đirometar ista pomaze u voznji?
--- Kraj citata ---
ne, ali pomaže u štelanju prijenosa, SR Factory ima obrtaljku i realno govoreći ako bi i kupovao skuter osim factory-a nebi niš drugo ni uzimao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju