Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
pajo:
--- Citat: danc00 - 29 Siječanj, 2013, 09:52:17 ---Znam, tj ne dobi se sa Nolanicom, sa nekim kacigama dođe u kompletu. Nek velim da vidim kak to izgleda unutra...nisam ni ja to nikad otvoril na kacigama koje sam gledal.
Koja je to veličina, i kolko cm pokriva ta veličina, da vidim jel razlika u odnosu na Airoh veličine.
--- Kraj citata ---
M 57-58cm mislim da su to standardne mijere?bar sve do sad kacige što sam imao su bile tih dimenziju i oznake...
[SB]Replica 180:
taj ulaz i vratasca za ncom su na starijim modelima bila veliki problem, jer je smetalo pri ventilaciji, i puhalo je kroz .... nadam se da su na novijim serijama to rijesli :(
ak i nisu , vec ce se pajo nekako snaci da to zabrtvi ;D ;D
pajo:
Nisam primjetio tako nešto,ali budem obratio pozornost. :icon_thumright:
Uglavnom kacigu isprobavam i pre zadovoljan sam.što mi je naj bitnije kad idem ujutro na posao kaciga se ne magli ni truncice zahvaljujući pin-lock-u prava stvar tako da nemoram otvarat vozir ni kad sam na semaforu,ima zastitu za bradu tako da ni od tuda ne puše.uglavnom za te pare mislim da je best bay :headbang:
steeef:
veličine kaciga su iste ali kalupi nisu pa je moguće da ti bude dobra od jednog proizvođača M a drugog ti bude knap ili ti bude trebala L...treba to isprobat i kupit.
pajo za nolan :icon_thumright: (kad već nije suomy) :toothy3:
pajo:
da malo vidite novosti šta ima kod mene,danas lijep dan pa se malo posvetio skuteru i otijero ga u praonicu di sam posebno naglasio da se gume pod MUST namazu...
popio kaficu dok su čistili plavu mulju i zatim standardni đir za galebarenje i penetriranje gradom
nakon sat vremena vožnje lagano sam krenuo doma 40-50kmh sve po propisima(ipak mi je otac bio policajac)a ja zaštitar.
nisam išao standardnom cestom kojom uvijek idem vec nekom sporednom kojom nisam prolazio godinama,i tako ja vozikam tok,tak,tok,tok
i nešto se zamislio i nisam vidio lokvetinu samo takvu,uletim unutra smočim sebe i skuter skoro padnem i tako sav izbediran i usran odem doma stresem dva-tri...jacka bez cole i zaspem :drunken_smilie:
evo slika zvijeri:
pic upload
da se vrnem na projek ovaj vraži auspus sve više i više odlazi tako da defitivno moram uzet drugi a pošto polovnog u odličnom stanju je nemoguče nači,kao i kozijeg mljeka u veljači.tako da sam se odlučio naručit iz IT sito+
tako da kontam da bi mogao biti kod mene več nagdije krajem mijeseca...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju