Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
pajo:
--- Citat: igor.sb - 18 Studeni, 2010, 16:37:02 ---ak te svrbi tih 50kn za red sponge uzmi ga
--- Kraj citata ---
ne svrbi samo pitam info:onako če prijenos još pričekat prvo je u planu napravit servis jer pitaj boga kad je rađeno i šta?dijelovi dolaze sutra tako da za vikend otvaram bebu ;D
vanjossi:
--- Citat: igor.sb - 18 Studeni, 2010, 13:13:28 ---procitaj moj post
taj set za fly/deltu i 4t je daleko meksi nego set za bb za original kvacilo
kad se u ducan ide kupovat, onda se da kat. kod ocu to i to, u protivnom uvale sta imaju il ne znaju
na sipu i centru ima i bit ce
ali i bolje da si kupio meksi set, jer kao sto rekoh sve preko zelenih je pretvrdo za serijalu
--- Kraj citata ---
kako moze za deltu bit mekse od sustica za original, al opet se muci u startu dok dobije okretaje, jedino probat ove za serijsko kvačilo, ja trenutno imam bijele sustice, bijelu dugu malossi, i 13.2 i start je loš, jer mi smeta onih par sekundi dok ulovi kvačilo
pajo:
stiglo nešto dijelova ;D
upload images
igor.sb:
--- Citat: vanjossi - 18 Studeni, 2010, 18:30:23 ---kako moze za deltu bit mekse od sustica za original, al opet se muci u startu dok dobije okretaje, jedino probat ove za serijsko kvačilo, ja trenutno imam bijele sustice, bijelu dugu malossi, i 13.2 i start je loš, jer mi smeta onih par sekundi dok ulovi kvačilo
--- Kraj citata ---
zasto bi federi za 4t koji su slucajno za fly/deltu bili tvrđi neg za serijsko kvacilo za cvaju
nisam ih ja pravio ja ti kazem kak je
uostalom imas na malossi stranici koliko na sta hvata pa usporedi
a uz to na delti mos natezat federe
stavi crvene iz tog seta, pa vidi kak ce biti
i po meni imas prelagane role za dugacki centralni, ja ne bi vozio ispod 14-14,5 na tom centralnom
il ak te toliko pati start kupi multivar, il probaj s rolama 19x17 ima neka finta kod razvrtavanja, starta nemam pojma, al ima nesta u tome
2 pajo to je to :headbang: :headbang:
bas me zanima kak ce ti se svidjet amort u odnosu na serijski
devil_ma-yela:
baš volim ovako slike dijelova, i mene to veseli! :toothy11:
lijep SP :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju