Tehnički kutak > Garaža

SP 180 By:pajo

<< < (123/177) > >>

walkay:

--- Citat: pajo - 03 Ožujak, 2012, 16:35:57 ---evo došle napokon naljepnice. ;D
fali još par naljepnica(gumirane runner,180 i crte)pa ako netko zna di ima za uzeti kod nas ili ako neko naručuje sa easyparts bi mu jako zahvalan...
još sutra moram bubrege poljepit pa bacim koju fotku :hello:

--- Kraj citata ---
Svaka cast Pajo, ali ja nebi nikad dao toliko novaca za nalje...  prije bi uzeo nesto drugo za SP, ali nemam nista protiv, ovak ce biti jos lijepsi! :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: walkay - 03 Ožujak, 2012, 22:38:39 ---Svaka cast Pajo, ali ja nebi nikad dao toliko novaca za nalje...  prije bi uzeo nesto drugo za SP, ali nemam nista protiv, ovak ce biti jos lijepsi! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma nije to puno za naljepnice mogla je cifra biti i dupla.dobro sam prošao :icon_thumright:
šta se tiče ostalih stvari neznam šta ciljaš neki tuning i to?od toga sam odustao.jer ako krenem onda ne stajem ;D ;D

walkay:

--- Citat: pajo - 03 Ožujak, 2012, 22:50:08 ---ma nije to puno za naljepnice mogla je cifra biti i dupla.dobro sam prošao :icon_thumright:
šta se tiče ostalih stvari neznam šta ciljaš neki tuning i to?od toga sam odustao.jer ako krenem onda ne stajem ;D ;D

--- Kraj citata ---
Uzet cu Polini variomat kad budem imao novaca i to je to, ne zelim ic dalje... serijala zakon!

pajo:

--- Citat: walkay - 03 Ožujak, 2012, 22:53:07 ---Uzet cu Polini variomat kad budem imao novaca i to je to, ne zelim ic dalje... serijala zakon!

--- Kraj citata ---
ma ja sam razmišljao PM variomatu.ali za sad mi je riješit izgled pa možda jednog dana legne neki variomat???

MIKSETA:
Pajo postao si veliki meraklija  :icon_thumright:
SP bu bil prekrasan sa nalje  :headbang:

--- Citat: walkay - 03 Ožujak, 2012, 22:53:07 ---Uzet cu Polini variomat kad budem imao novaca i to je to, ne zelim ic dalje... serijala zakon!

--- Kraj citata ---
imamo isti plan  :icon_biggrin:
samo ja sto imam novac da kupim polini variomat ali me mrzi  :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju