Tehnički kutak > Garaža

SP 180 By:pajo

<< < (119/177) > >>

walkay:
Ja furam na izgled, kod mene samo Sava MC 29 ili neka slick guma moze proci, ne vozim skuter po kisi!

pajo:
malo ružne šare ali ko gleda gume??bitno da služe ;D ;D
posao ne pita prognozu tako da bolje ovakve.htio sam uzet battlex(one su mi onako sexy šminkeraj)nisam znao da nema zadnje u tim dimenzijama? :sad1:

gumy:
sava je dobra guma dok se ne pregrije.
ove molasice su odlične gume, bar dok su nove, kasnije neznam kakve su, al opet na gumi se ne štedi.
i uživo izgleda puno bolje nego na slici guma, bar meni.
battlax nema u 13 cola, imaš jedino hoop od bridgestonea što je isto super guma.

R@kija:

--- Citat: walkay - 26 Siječanj, 2012, 00:01:47 ---Ja furam na izgled, kod mene samo Sava MC 29 ili neka slick guma moze proci, ne vozim skuter po kisi!

--- Kraj citata ---

također,moze neko rec da se guma zaljepi na cestu i neznam sta,al mos ga jebat kad mi je ružna...

neko ce mislit da sam lud al jbg

duje87:
Svima sta kupuju gumu radi izgleda a ne tehnickih karakteristika bi porucia da  :bem__mu:

Gumy, kod ml50 mi je najdraze sta drzi dok god ima sare bez obzira koliko stara bila, na starom vxru san ima prednju ml50 koja je bila dot 2003 i s nesto malo km i takva nakon 7 godina je drzala bolje od nove mc29, a da o drugin savama ni ne prican

A za gradaki asfalt je takoder najbolja, battlax je isto dobra guma al je za gradski asfalt jako losa, pogotovo ako pade malo rose.. Testira san sve gume na vxru i spu osim metzelera, i nista ne bi preporucia osim ml50 za prednje gumu, a zada bilo sta samo da se kotrlja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju