Tehnički kutak > Garaža

SP 180 By:pajo

<< < (2/177) > >>

pajo:
jedino farbat treba prednji blatobran i rukohvat.a to budem postepeno :icon_thumright:
matirane plastike su jako izbljedile tako da sam danas pokušavo sa jednim sredstvom i nije tolko loše ispalo(treba još koja ruka)vidi se na slici kakav je airbox a kakva je plastika između nogu.
po malo ne žuri mi se onako moram položit za A.runner-a u međuvremenu sredit,prodat kineza :headbang:

alfist159:
Naljke koje ti fale sa druge strane možeš naručiti na www.pravi-smjer.hr, ako ništa imaš bar onu runner, tad će biti pravi! Rukohvat opituraj a blatobran sredi, ja ga ne bi lakira radi naljki!  :happy8:

Bruno16:
ma napravi ga da bude tvornicko stanje i nema mu ravnom na cesti

pajo:

--- Citat: alfist159 - 04 Studeni, 2010, 19:47:21 ---Naljke koje ti fale sa druge strane možeš naručiti na www.pravi-smjer.hr, ako ništa imaš bar onu runner, tad će biti pravi! Rukohvat opituraj a blatobran sredi, ja ga ne bi lakira radi naljki!  :happy8:

--- Kraj citata ---
cijeli desni dio nema niti jednu nalju,samo ljevi što se vidi.a treba da dođe ovih dana set stage6 nalja koje su bile namijenjene za kineza pa možda bude runner stage6??budem još vidio?

alfist159:
Ništa stage6, moraš original da budeš u klubu, bude ti se Vanja ruga ako staviš stage6...  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju