Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
pajo:
--- Citat: Papa - 12 Lipanj, 2011, 18:21:17 ---gle, bar je u jednoj boji sve...tj nije izlizano nista...
--- Kraj citata ---
nije ni ovako loše ne primijeti se tolko.za nijasicu je svijetlija od prijašnje.a budem vidio možda ofarbam i to??
alfist159:
A meni je bilo čudno da odma nisi sve ofarba, nemoguće je pogodit nijansu, 10 godina je stara ta boja na njemu i odma sam vidija da je ta nova svitlija, da to nije to! :icon_biggrin:
pajo:
--- Citat: alfist159 - 12 Lipanj, 2011, 21:45:39 ---A meni je bilo čudno da odma nisi sve ofarba, nemoguće je pogodit nijansu, 10 godina je stara ta boja na njemu i odma sam vidija da je ta nova svitlija, da to nije to! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
farbo sam staru boju
a ovo drugo je neko od prijašnji vlasnika farbo
alfist159:
Može i to biti ali sumnjam da je ta srednja farbana s obzirom da je poprilično stock izgledao bez obzira što je bio malo poguljen, nema veze pofarbaj i tu i stavi serijske naljepnice i bit će lipši od moga... :laughing3:
pajo:
--- Citat: alfist159 - 12 Lipanj, 2011, 22:18:24 ---Može i to biti ali sumnjam da je ta srednja farbana s obzirom da je poprilično stock izgledao bez obzira što je bio malo poguljen, nema veze pofarbaj i tu i stavi serijske naljepnice i bit će lipši od moga... :laughing3:
--- Kraj citata ---
cijela desna strana je farbana i srednja naravno.lijeva je bila komplet seriska sa seriskim naljepnicama. :icon_thumright:
nemože biti ljepši od tvog.tvoj je najljepši :drkdrk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju