Tehnički kutak > Garaža

SP 180 By:pajo

<< < (80/177) > >>

R@kija:
mislio sam na novu piaggio,ne rabljeno...

DevMichele:
pajo ,ako ima novca kupi novu ..ako ne novi lezaj i loctite na dosjed ..znam decka koj tako vozi i nema problema

robert:

--- Citat: DevMichele - 28 Ožujak, 2011, 00:04:12 ---pajo ,ako ima novca kupi novu ..ako ne novi lezaj i loctite na dosjed ..znam decka koj tako vozi i nema problema

--- Kraj citata ---
majstore, inbox ti je pun i nemožeš primat poruke

pajo:
bokovi su crni ko da je neko ložio vatru.kod minareli bloka 98god nisam tako nešto vidio??
što je naj gore ležaj sa strane variomata nije zuja samo je bilo osijetno lufta naspram strane magneta.

edit:vidit ču kad dođu novi ležajevi kako če to da ide.poslao sam PM dečku što prodaje mhr radilicu.samo neznam koja je 52 ili 54mm.

DevMichele:

--- Citat: pajo - 28 Ožujak, 2011, 18:24:25 ---bokovi su crni ko da je neko ložio vatru.kod minareli bloka 98god nisam tako nešto vidio??
što je naj gore ležaj sa strane variomata nije zuja samo je bilo osijetno lufta naspram strane magneta.

edit:vidit ču kad dođu novi ležajevi kako če to da ide.poslao sam PM dečku što prodaje mhr radilicu.samo neznam koja je 52 ili 54mm.

--- Kraj citata ---
sto se tice crnih blokova takvi su meni bili uvijek kad bi rastavio ocito je to na BB normalna pojava

@robert izbrisan je  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju