Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
pajo:
evo malo loših novosti od danas :sad1:
dogovorio sa vanjom da promijenimo ležaje i semering vodene,sve je bilo dobro dok nismo počeli skidat maticu propelera vodene,znači okretanjem u desno je skinuta matica ali osovina nije htijela nikako van di smo ustanovili da je puko propeler i naravno nije bio metalni nego plastični :sad1:
tako da nije ništa drugo preostalo nego skinut mašinu i rastavit blokove :sad1: :sad1: :sad1:
mašinu sam odnio doma i odmah počeo skidat glavu.termostata nije bilo znači izvađen??
cilindar i klip su u odličnom stanju nigdije nikakvih risova.
klipnjača nema lufta jedino trebam provijerit dali je zvecko igličasti od klipa.jedino što ima dosta lufta je ležaj sa strane variomata dok sa strane paljenje tako reči ništa.
sutra ču rastivit blokove pa vidit šta je sa tim propelerom vodene?sad neznam jel ima da se uzme original seriski metalni??
moram uzet nove ležaje radilice,semeringe,brtve cilindra,igličasti od klipa imam i ležaje vodene i onda mogu ponovo sve složit nazad :sad3:
još me zanima zazor na prstenima mislim da nije za zamijenu(nemam špijune za izmijerit)pa ako neko može procijenit od oka??
uglavnom to je to dan za k**ra* :sad1: :sad1: :sad1:
zipst:
gledaj to s veselije strane....sad moras stavit nove semeringe i lezajeve pa ces bar znat na cemu se vozis :toothy11:
vanjossi:
ima meni susjed "špijune" pa cemo to premjerit :icon_thumright:
cil je sisa
pajo:
teško da me može nešto danas utiješit :sad1: :sad1: :sad1:
malo sad vrtim po shop-ovima da nađem taj metalni propeler,ležajeve,semeringe,i brtve :sad3: :sad3:
pajo:
sad gledam na SC ali nema metalni propeler?????????
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621638998864&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER180FXR&category2=CAT%3ACAT_KUEHLUNG
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621638999392&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER180FXR&category2=CAT%3ACAT_KUEHLUNG
EDIT:ustvari nemogu ga nigdije nači?????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju