Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
ivanm:
nije ista pumpa, osovina je duža, a impeler veći. Al njega i tak nebudeš vadio. Osovina je najčešće ok. Lezaje bi ja uzeo skf i semering corteco viton iz lagerosa.
pajo:
--- Citat: ivanm - 26 Veljača, 2011, 15:01:19 ---nije ista pumpa, osovina je duža, a impeler veći. Al njega i tak nebudeš vadio. Osovina je najčešće ok. Lezaje bi ja uzeo skf i semering corteco viton iz lagerosa.
--- Kraj citata ---
imaš pravo nisam se lagerosa ni sijetio budem ih kontaktiro :icon_thumright:
igor.sb:
dobar je, al ima jednu manu, sto moras staviti maticu da odmakne blokator od bloka da uvati zube venta, i dovoljno je na jednu rupu :icon_thumright:
i ne pretezi matice s kompresorom :toothy11:
pajo:
--- Citat: igor.sb - 26 Veljača, 2011, 15:08:54 ---dobar je, al ima jednu manu, sto moras staviti maticu da odmakne blokator od bloka da uvati zube venta, i dovoljno je na jednu rupu :icon_thumright:
i ne pretezi matice s kompresorom :toothy11:
--- Kraj citata ---
taj mi se nekako svidio jer ima više zubi i večom površinom hvata za ventilator,samo radi toga :icon_thumright:
dobro tata neču ;D :icon_thumright:
bebesr180:
netreba ti blokator da skines variomat...ja ga skinem za minutu neku turpiju ravnu cca 4cm sirine aili neki flah tako nesta stavis na zub i lagano odvrnes kako god da je stegnito :dontknow: tako ja radim i istom metodom stegnem variomat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju