Tehnički kutak > Garaža

SP 180 By:pajo

<< < (48/177) > >>

charnel:
neznan zasto oces cirkus od tog skutera pravit? ako je serijski sta ce ti okretaji?
ja bi stavia serijske naljepnice i nista vise ne bi dira- serijski izgled, uredan i  :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: charnel - 08 Siječanj, 2011, 18:13:51 ---neznan zasto oces cirkus od tog skutera pravit? ako je serijski sta ce ti okretaji?
ja bi stavia serijske naljepnice i nista vise ne bi dira- serijski izgled, uredan i  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
okrataji su tu radi štelanja i temperature,još treba vidijet dali če ostat tako kako jesu?
seriske naljepnice nemoguče nači?tako da seriski izgled neče nikad biti :nono:

Josip:

--- Citat: pajo - 08 Siječanj, 2011, 18:24:43 ---okrataji su tu radi štelanja i temperature,još treba vidijet dali če ostat tako kako jesu?
seriske naljepnice nemoguče nači?tako da seriski izgled neče nikad biti :nono:

--- Kraj citata ---

nemoj ga grdit, stvarno nepotrebno,

nije neki tuning da trebas pratit parametre, ustelas ti njega i bez ovoga,

mislim, ako si vec stela, a jesi (i to kvalitetno) znaci da imas iskustva, nisi pocetnik, mozes i na osjecaj  :icon_tongue:

pajo:

--- Citat: Josip - 09 Siječanj, 2011, 11:46:34 ---nemoj ga grdit, stvarno nepotrebno,

nije neki tuning da trebas pratit parametre, ustelas ti njega i bez ovoga,

mislim, ako si vec stela, a jesi (i to kvalitetno) znaci da imas iskustva, nisi pocetnik, mozes i na osjecaj  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
odusto sam od ovog sata tako da je u prodaji ili zamijena za multimetar(digitalni)
nisam puno štelovo svoj sp-a ali mogu ti reči po ostalom viđenom da ga je teže našelat po zvuku(osiječaju) nego 70cc
jer npr:prijatelj je imao 10gr rolice na seriski prijenos(što su u servisu zajebali)i sp je išao nije imao onaj zvuk prevrtavanja kao kod 70cc dok nismo probali sa13-14gr di se preporodio.
hoču reči da na sp-u možeš dosta fulat rolice da te po osiječaju prevari,dok kod 70 1-2gr osijetiš dobrano šta po zvuku šta po osiječaju.
tako da ču naj vijerovatnije stavit onaj mali multimetar samo radi štelanja i tem.dok se ne priviknem :icon_thumright:

pajo:
nabavi sam mali filter goriva pa sam mislio stavit prije kar.?pa neznam da me možda nebih zezao protok benzina radi tog filtera?sumljam da bude ali reko bolje da provijerim?? :help:
i još nešto jel mi može neko reči di se nalazi na sp-u termostat??

image hosting service

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju