Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
pajo:
--- Citat: DuXy. - 19 Prosinac, 2010, 16:45:14 ---pogledaj prirubicu karba...da negde ne uzima fals vazduh...
--- Kraj citata ---
pa neznam baš dal da suljam na falš zrak jer prirubnica je nova i nedugo stavljena a od tad se nije to dešavalo,i ne daje mi simptome falš zraka.jer odmah spušta ler i drži ga kako treba ne varira i pali na zub...
Drnda:
meni na 70 ccm je to znalo biti uz losu svjecku, je propucava ili samo na leru pukne i ugasi se?
pajo:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Prosinac, 2010, 18:05:29 ---meni na 70 ccm je to znalo biti uz losu svjecku, je propucava ili samo na leru pukne i ugasi se?
--- Kraj citata ---
samo kad stanem pukne i ugasi(na leru)u vožnji ništa.
probo sam nakon toga vrtit ga na cetralnoj da vidim oče se ugasit ali ništa??
Drnda:
ja mislim da je do svjecice, uzmes obicnu 9 ngk i stavis pa vidi, ona je 30 kn, i netreba ti ionako za to platina i iridij..
pajo:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Prosinac, 2010, 18:26:04 ---ja mislim da je do svjecice, uzmes obicnu 9 ngk i stavis pa vidi, ona je 30 kn, i netreba ti ionako za to platina i iridij..
--- Kraj citata ---
i sumljo sam na sviječicu a nemam trenutno zamijensku da probam
ali kolko sam primijeti to počne da se dešava nakon cirka vožnje 10-20km kad se dobro zagrije.jer vozim ga svaki dan kuča-poso oko 5km i tu se nikad nije ugasio...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju