Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
steeef:
nebi.
moraš ih otšarafit i na podnicama i iza bubrega i na kadi na svim mjestima da bi mogel kak veliš našpanat plastike..
a ak si već otšarafil sve šarafe onda imaš još 2 min posla skinut obje bočne dole i moreš uizvadit kadu bez straha jel bude di koja kukica il kopča pukla..
pajo:
jesam lud :drunken_smilie:
palila mi se lanpica od benzina a ne od ulja :drunken_smilie: ;D
na 150km se upalija sad moram vidit kolko budem još mogo proči??nekako mi to mala kilometraža?ma da je sve gratska vožnja bez milovanja ;D
evo i koja malo novija slikica:
myspace image uploader
steeef:
a jesi čuner :P
ulje crvena a benga žuta..nisu baš slične,hahah
ja sam na rezervi prolazil još oko 80 km sa svoim spom
pajo:
--- Citat: stefek - 04 Prosinac, 2010, 14:03:46 ---a jesi čuner :P
ulje crvena a benga žuta..nisu baš slične,hahah
ja sam na rezervi prolazil još oko 80 km sa svoim spom
--- Kraj citata ---
ma budala matora šta češ :drunken_smilie:
nisam naviko da gledam te lampice jer na kinezu nije bilo toga pa se sad lagano privikavam na svaki zvuk i nešto čudno odmah panika šta,gdije kao ,zašto....
stavit ču 2lit benge u sic i dok ne stane da vidim kolko budem prešo čisto za orijentaciju da znam.nije loše 80km sa upaljenom lampicom :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: pajo - 04 Prosinac, 2010, 14:08:08 ---ma budala matora šta češ :drunken_smilie:
nisam naviko da gledam te lampice jer na kinezu nije bilo toga pa se sad lagano privikavam na svaki zvuk i nešto čudno odmah panika šta,gdije kao ,zašto....
stavit ču 2lit benge u sic i dok ne stane da vidim kolko budem prešo čisto za orijentaciju da znam.nije loše 80km sa upaljenom lampicom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hehe,tak sam i ja mjeril da znam otprilike kolko ima dok je kazaljka dole na rezervi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju