Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
pajo:
nešto me muči lanpica od ulja danas se upalila na uzbrdici i kod rupa onako zatreperi na ravno ništa?ajd reko možda treba ulja?ulje sam sipo nema 400km.
stalo je svega 3dec do vrha i poslje opet primijetim da zablenda?jel zna neko kolko ulja stane u posudu i koliko bi se trebalo proči dok se lanpica ne upali(okvirno)?
sigurno me zeza neki kontakt od senzora za ulje pa ako neko zna di se nalazi đek?da malo to prekontrolišem ili možda još bolje neka slika? :help:
CoK:
trebao bi mozda skinuti plovak i pocistiti vodilicu, siguno te to zeza
u runnera stane preko 1l...rekao bi cak 1,5 - 2l ulja
pajo:
jel bude dostupno kad se skine kada ili treba bočne plastike skidat?pa mnogo onda stane ;D
CoK:
--- Citat: pajo - 03 Prosinac, 2010, 17:29:04 ---jel bude dostupno kad se skine kada ili treba bočne plastike skidat?pa mnogo onda stane ;D
--- Kraj citata ---
pa nemozes skinuti kadu bez bocnih plastika...
mislim da ces morati izvaditi rezervar van jer rama smeta plovku...nisam siguran
:toothy3:
alfist159:
--- Citat: CoK - 03 Prosinac, 2010, 17:55:45 ---pa nemozes skinuti kadu bez bocnih plastika...
mislim da ces morati izvaditi rezervar van jer rama smeta plovku...nisam siguran
:toothy3:
--- Kraj citata ---
Dezinformacije puste... :toothy12: Kada može van bez skidanja plastika ali do plovka je malo teže doći bez skidanja istih jer je ispod one crne između nogu koja ide teško van ako ne skineš bočne... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju