Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (72/76) > >>

Poggiali:
E super,  onda jos da provjerim, standardna dimenzija za minarelli bi bila 6204 20x47x14?
Jer sam npr od malossia uspio doc do 6204 koji je 20x47x12.7.. jel sam to tocno pronaso ili je krivi oglas ?

ps. do kolko stupnjeva se smije grijat lezaj sa metalnim kavezom kod ugradnje? a da se ne osteti nesto

lageros-zg:

--- Citat: Poggiali - 24 Lipanj, 2021, 14:26:41 ---E super,  onda jos da provjerim, standardna dimenzija za minarelli bi bila 6204 20x47x14?
Jer sam npr od malossia uspio doc do 6204 koji je 20x47x12.7.. jel sam to tocno pronaso ili je krivi oglas ?

--- Kraj citata ---

12,7 je kriva dimenzija, osim ako netko nije radio neke preinake, ali mjere koje su za 6204 su 20x47x14, sve izvan toga je specijala.
Isto tako zna biti grešaka sa Minarelli simerinzima radilice, jer oni imaju šeširiće, manj ima veći šeširić, a veći ima manji, jedva primjetni,
ali isto tako imaju i smjer rotacije simeringa, odnosno propuštanja.
Tu pak igra samo Corteco.

Poggiali:
E super, hvala Andjelko na rijesenju dvojbi  :headbang:

lageros-zg:

--- Citat: Poggiali - 24 Lipanj, 2021, 14:45:34 ---E super, hvala Andjelko na rijesenju dvojbi  :headbang:

--- Kraj citata ---

Nema na čemu  :icon_thumright:

PchelaUbica:
E ovo je odlicno. Kad uhvatis vremevatis vremena pa da nam jos napises sta sve mozemo narucit.
 I koje marke remenja za skutere imate. Kao i plocice
Hvala!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju