Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (68/76) > >>

kengur:
evo tema je odavno zamrla al da pitam gdje kupit najpovoljnije ležajeve 56-25-12.može i od klime.trebam za x8 rs na radilicu.trebam i semeringe 31-20-7 i 30-15-8.

ivanm:
lageros d.o.o ti je najbolji odgovor, ak nema on il ne može nabavit, onda nema nigdje..
samo je na go do 20.7. mislim..

Grale:
Ako je na godišnjem,neg zove u goricu,ali sumnjam,jer je bil prije mjesec dana na go.
Zovi još lagercommerce.
I za lezaje na radilici nemoj bilo kakve lezaje uzimat jer je tu najveće opterećenje.

ivanm:

--- Citat: Grale - 05 Srpanj, 2013, 09:53:45 ---ali sumnjam,jer je bil prije mjesec dana na go.

--- Kraj citata ---

Poštovana ekipa!

Evo konačno je došlo vrijeme odmora i za mene, pa ovim putem obavještavam da me neće biti na raspolaganju

od 01.07-22.07.2013. i neću biti kompjuteriziran, tako da sve upite ću moći vidjeti tek kad se vratim.

Da bi ova obavijest bila svježa svim onima koji se zateknu ovdje, molim sve vas da ova poruka ostane posljednja kako bi svi znali zašto neću odgovarati na upite koji se pošalju ovdje.

Zahvaljujem svima i vidimo se nakon 22.07.

Lijep vam pozdrav!

Anđelko

Grale:
Di to piše? :D
Na stranici?
Onda je dobro gosponu anđelku,svako malo na GO.
Mada je meni odgovaral na mailove i dok je bil na godisnjem,samo mi nije znal reć pravo stanje lagera.

Kengur- zovi onda u VG :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju