Tehnički kutak > Tuning skutera
Ležajevi i sve o njima by Lageros
CoK:
--- Citat: lageros-zg - 08 Ožujak, 2011, 11:55:22 ---Logika je vrlo zajebana stvar i često se zbog logike zaj.... ;D
--- Kraj citata ---
..da ne quotam sve...
Lijepo si to srocio (mislim i na ostatak teksta) :icon_thumright:
Sto znaci C3 i C4? Jeli to oznaka tolerance lezaja, tipa kod grijanja (sirenja materijala)
lageros-zg:
--- Citat: ivanm - 08 Ožujak, 2011, 12:12:30 ---par postova prije napisao si da je deblja vanjska košuljica mana a onda da je prednost jer je robusnija. Ja smatram da je tanja košuljica prednost. Još da je ležaj sirok 14mm a ne 12, bio bi u rangu s minarelli ležajem.
--- Kraj citata ---
Ne, nisam to rekao, nisi dobro pročitao, odnosno kontekst rečenice.
Govorio sam o tome kao i ti po pitanju većih kuglica, što sam ti i rekao hvala na tome, jer ne stignem uvijek pisati sve to podrobno, pa možda koji krivi zarez napravi problem, ali ako se malo pozornije čita, sve će biti jasno.
Dakle, obojica govorimo o istome i slažemo se za isto, po pitanju debljine košuljice i velićine kuglice, ali krivo pročitana rečenica napravi kuršlus.
Ma koliko god se ležajevi činili nešto jednostavno, vjeruj mi, o njima bi se dala napisati knjiga u nekoliko nastavaka i to posebno o svakom ležaju, tako da ovdje je vrlo teško komunicirati i pisati stručno, pogotovo stručnom terminologijom, jer za 98% ljudi ovdje je to svemir i ne znači ništa, pa ja pokušavam biti na nekom rubu između jednog i drugog i uz posao teško mogu (u datom momentu) pisati doslovno, odnosno pratiti na svaki zarez, točku i kontekst, iako volim provjeriti napisao..
ali eto, dogodi se.
CoK
Unutrašnja tolerancija ležaja je vezana za stazu kotrljanja kuglice koja je po većem broju za nekoliko mikrona veća
i zapravo služi kao prostor gdje se kuglica može proširiti usljed naprezanja i pregrijavanja, s obzirom da se usljed temperature materijal rasteže,
a to onda na kuglicu, kao element koji je stalno u pokretu, ima direktnog utjecaja i onda za razne primjene postoje različite tolerancije.
Najčešće i sve više na strojevima općenito se može koristiti C3, odnosno, C3 uvijek može mijenjati običan ležaj, ali obrnuto nikada.
A sa C4 ići mijenjati običnu varijantu, opet može biti loše, jer onda ima previše "lufta", što opet nije dobro.
A ovi specifični ležajevi radilica za Piaggio su takvi kakvi jesu i tolerancije u oznaka C3 ili C4 nisu rangirane i obje izvedbe, sa čeličnim i poliamidnim kavezom, mogu ići do 18.000 o/min, čak kratkotrajno i do 20.000 o/min.
Na žalost, ležaj je samo jedan sklop i doslovno je ovisan o svakom pratećem elementu i ako bilo što u toj koncepciji nije kako treba, ode ležaj,
a da ne spominjem kako još uvijek ima onih koji pokušavaju ležajeve ugraditi na silu i tako ga oštete.
CoK:
Kuzim, to sam i cuo bio pa sam zelio provjeriti :icon_thumright:
ivanm:
poliamidni bugari nisu pružali nikakav otpor ugradnji.. :toothy11:
nadam se da bude sve ok :happy6:
Ekysha:
Koji bi bili idealni lezajevi i semerinzi za MidRace PIA masinu?
Slazem Due+, Nardo i plave polutke radilicu, dali trebaju neki kvalitetniji s obzirom na velike okretaje i dali postoji neki da se kupe u setu?
Pozz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju