Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (47/76) > >>

3alfa3:

--- Citat: funkyzg26 - 21 Veljača, 2011, 15:18:40 ---ja kažem da se raspadaju na kitevima koji su jači od base kitova a pošto 90% foruma ima samo base kiteve na njima serijski skf radi odlično , ja govorim o jačim midrace kitevima koji se vrte full brže od basea i oko 15ks snage tu ti ležajevi zakazuju prebrzo
--- Kraj citata ---

Ja znam za primjere iz HR, a i vani gdje su high end 70ccm od 20+ konja vozili i po 2 sezone utrke na "najobicnijim" SKF lezajevima (i onih sa 8 kuglica sa poliamidnim kavezom, ali i oni sa 10 kuglica sa metalnim kavezom). I nije se niko bunio...

Faba:

--- Citat: ivanm - 21 Veljača, 2011, 15:22:42 ---vidi se razlika u ležajima jeftine i nejeftine produkcije.. pritom se ne misli na cijenu generalnog proizvoda nego na cijenu rada..
ja sam prije 7 dana bio u lagerosu i NTN japan izgledaju puno bolje od SKF bugarska. od samog metala, boje, slova, ambalaže, ovo kak ti kažeš..
ali opet sad neznam kakav setup mora izdržati bilo koji ležaj osim ako ima tvorničku grešku..
shokreu kad je vozio trke sa evo setupom vrtio se stalnona 14000 okr i 3 sezone trka je odvozio ne rastavljajući blok sa starim NTN japan sa 10 kuglica..

--- Kraj citata ---
Metal bi trebao biti isti di god da se lezaj proizvodi,samim time i boja lezaja

Oznake na nezajevima ne upisuje covjek,nego stroj

Ambalaza isto nema nikakve veze s zemljom u kojoj se proizvodi lezaj

ne kuzim sta je cijeli forum zapeo za tu bugarsku i ni milimetar dalje od toga....ja sam 99% siguran da se cijeli proizvodni proces obavlja strojno i samim time je tak svejedno dal strojom upravlja francuz il koreanac  :dontknow:

ivanm:

--- Citat: igor.sb - 21 Veljača, 2011, 15:42:06 ---pise

''I cuscinetti sono installati nel blocco, e subito rimossi, così come i nuovi''

--- Kraj citata ---
ček to znači da su bili u bloku i izvađeni :drunken_smilie:

igor.sb:
a ne znam ja talijanski, ja sam samo c/p s ebaya, a vidim instalirano i blokovi se spominju  :dontknow:

ivanm:
di to piše, ja sam našao ovo ispod:
Condizione:   
Nuovo: Oggetto nuovo, non usato, non aperto, non danneggiato, nella confezione originale

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju