Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (21/76) > >>

Drnda:
anđelko, kuzim ja tebe sve i citam sve sto pises, a to za topljenje poliamid kaveza, to je od deluxa sa foruma, on ima high end setup i rekao je da mu je se rastopio kavez, znaci nema katalizator, moja pretpostavka je da nije sve bilo u balansu pa da je dolazilo do veceg opterecenja te samim time i do grijanja te topljenja kaveza, ja sada planiram isto high end stavljati pa zato pitam , jer po meni je puno pametniji odabir poliamid kaveza...

ivanm:
zar minarelli nema poliamid ležajeve tvornicki u bloku, na serijskim skuterima sa blokadama i katalizatorima?

SRAD:

--- Citat: ivanm - 05 Studeni, 2010, 20:37:17 ---zar minarelli nema poliamid ležajeve tvornicki u bloku, na serijskim skuterima sa blokadama i katalizatorima?

--- Kraj citata ---

Ja još nisam naletio, jedino ako nije bila koja serija.

lageros-zg:

--- Citat: ivanm - 05 Studeni, 2010, 20:37:17 ---zar minarelli nema poliamid ležajeve tvornicki u bloku, na serijskim skuterima sa blokadama i katalizatorima?

--- Kraj citata ---

Serijski bi trebali biti, jer sam tako i došao do originalne oznake SKF-a za ležajeve te radilice, s obzirom da katalozi za to ne postoje kod ležajaca.
No, s obzirom da se prema simerinzima može vidjeti da ne idu oni od vitona za visoke temperature, već oni najobičniji, to znači da je neki drugi sistem u pitanju, a što nisam išao u detalje da otkrijem u čemu je razlika.
Na kraju, i cijela ta kombinacija ležajeva i simeringa je daleko jeftinija u odnosu na Piaggio ležajeve i simeringe radilice o kojima smo u ovoj temi raspravljali (uglavnom)

ivanm:
al govorim o mogućnosti da se poliamid rešetka stvarno otopi u serijskom bloku, mislim da je to nemoguće..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju