Općenito > Generalno o skuterima

piaggio free s svim blokadama i s zx-om ide 80

<< < (2/3) > >>

el:

--- Citat: SlowRider - 01 Studeni, 2007, 15:36:50 ---Ako vozac ima 40kg vise, dodje te na isto.

--- Kraj citata ---
vozac ima, tj. ja imam 61kg ja sam snimao...evo stavljam filmic na youtube

igor.sb:
dooobro sad se ja pitam a kako bi taj scoot isao das nema blokade

mislim sta tebi nije jasno

jel ti razumijes da ako motor ima blokadu u variju i na spuhu da to ne ide nikako

1. zbog blokade u variju ne moze navuci 60 na sat, sa svojih 70kg koje motor ima

2. tko je lud i vozi se s blokadama, a to se onda podrazumjeva i blokada na zx-u

3. slowrider tako je i moj sr isao prije nego sto cu skinuti blokade, al poslje skidanja nije vise to to  :binkybaby: :binkybaby:

ti el mozes stavit 100 filmica ja dok ne vidim te blokade ne vjerujem nikom

btw...zasrali smo covjeku temu

el:

--- Citat: igor.sb - 01 Studeni, 2007, 16:47:07 ---dooobro sad se ja pitam a kako bi taj scoot isao das nema blokade

mislim sta tebi nije jasno

jel ti razumijes da ako motor ima blokadu u variju i na spuhu da to ne ide nikako

1. zbog blokade u variju ne moze navuci 60 na sat, sa svojih 70kg koje motor ima

2. tko je lud i vozi se s blokadama, a to se onda podrazumjeva i blokada na zx-u

3. slowrider tako je i moj sr isao prije nego sto cu skinuti blokade, al poslje skidanja nije vise to to  :binkybaby: :binkybaby:

ti el mozes stavit 100 filmica ja dok ne vidim te blokade ne vjerujem nikom

btw...zasrali smo covjeku temu

--- Kraj citata ---
nemrem vjerovat...kak vam se nemoze dokazat...ajmo ne raspravljat o tome.i prijec na temu

igor.sb:
koje je motor godiste...za pocetak

ako je novijeg doba, taj motor ne moze izaci seriski iz piaggia a da ide preko 50 i da se prodaje kao moped koji ima 50ccm...de razmisli malo, nadam se da svi vidio kako izgeda blokada u variju i na spuhu..i kad to zbrojis onda dobijes sve ovo gore sto sam napisao

i dok osobno ne vidis te dvije blokade na tom scoot, onda nemamo mi tu vise sta pricati

Shiltac:
ja ne vjerujem da je to moguće... jedino ako ga riva Asafa Powel!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju