Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner vx - tuckanje u predjelu variomata

<< < (5/11) > >>

Jave:

--- Citat: SPecial - 22 Studeni, 2010, 00:33:20 ---A kada naglo kocis zadnjom kocnicom?

--- Kraj citata ---

e jbg neznam sad, znaci inace idem npr. 20km/h dam ful gas i pustim, i nakon 1-2 sec cuje se zzzzz i prestane
al ga zna uhvatit tak na nekim okretajima kad idem lagano da cijelo vrijeme zuji..

SPecial:
To bi moglo biti i do slabo stegnute klackalice ili gotovih selena. Meni to ne zvuci na problem prijenosa.

Jave:

--- Citat: SPecial - 22 Studeni, 2010, 00:42:42 ---To bi moglo biti i do slabo stegnute klackalice ili gotovih selena. Meni to ne zvuci na problem prijenosa.

--- Kraj citata ---

do klackalica ne vjerujem da je, bila slozena masina sve ok, i odjednom to pocelo drkat....
e sad mozda je do selena.. jel zanimljivo da npr. kad je skuter na centralnoj, dam gas isto tak i sve...al niš se ne cuje

SPecial:

--- Citat: Jave - 22 Studeni, 2010, 00:47:08 ---do klackalica ne vjerujem da je, bila slozena masina sve ok, i odjednom to pocelo drkat....
e sad mozda je do selena.. jel zanimljivo da npr. kad je skuter na centralnoj, dam gas isto tak i sve...al niš se ne cuje

--- Kraj citata ---

Klackalica=nosac motora,ne mislim na one u glavi.
I sad kada si ovo rekao jos vise potvrduje ovo moje. Pogledaj,pokusaj.... Ovdje si dobio ideju,sada trebas provjeriti.

Jave:
haha zbunio se ja malo...
hvala ti, pogledat cu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju