Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
sr 172 by tommek
fic:
deblji je u centralnom dijelu od jolly-a 180.... i usporedba grana je i flanđa su ko nebo i zemlja po sirini....
i ti igor sa tom tvojom teorijom... imas tu jolly-a 172 koji je sjeo na saraf gore i opet ti trabunjas haha.... sad ces jos rec da je to jolly 125 hahah
Tommek-172:
--- Citat: igor.sb - 03 Studeni, 2010, 00:30:43 ---znas da jolly 172 ne pase na sra ?
treba granu presloziti :)
iako taj tvoj sa slike i ne lici jollyu 172 neki je tanak, il slika zavarava
--- Kraj citata ---
znas ti da jolly 172 pase na sra!! ;D ;D
igor.sb:
--- Citat: fic - 03 Studeni, 2010, 13:41:05 ---deblji je u centralnom dijelu od jolly-a 180.... i usporedba grana je i flanđa su ko nebo i zemlja po sirini....
i ti igor sa tom tvojom teorijom... imas tu jolly-a 172 koji je sjeo na saraf gore i opet ti trabunjas haha.... sad ces jos rec da je to jolly 125 hahah
--- Kraj citata ---
moja teorija? lol
fic ista stvar kao sto si tvrdio za mhr kak pase, a nisi vidio da je prepravljan nosac ::)
zasto narxov 172 koji izgleda ovako nije pasao na nenadovog sra
daj mjere najsireg dijela pa cemo vidjet
il postoje 2 jolly 172 sto je ne moguce
cuneri :hello: :hello:
efz:
Jolly Moto 172 NE PASE NA SR 150, smeta selen, tj. zapinje o njega i nije moguce staviti ga gore!!!!
Kucelj mi je radio repliku i morao je mijenjati kut kod grane.........nije to radio tako iz dosade ::)
Kao sto je i igor rekao izmjeri opseg najsireg djela spuha i znat cemo o kojem se Jollyu radi, meni izgleda uzi od 172 :dontknow:
CoK:
ovo je jolly 180, imam doma identicnog :icon_thumright:
EDIT: ovo je jolly moto, imam doma identicnog ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju