Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

sr 172 by tommek

<< < (2/22) > >>

fic:
deblji je u centralnom dijelu od jolly-a 180.... i usporedba grana je i flanđa su ko nebo i zemlja po sirini....

i ti igor sa tom tvojom teorijom... imas tu jolly-a 172 koji je sjeo na saraf gore i opet ti trabunjas haha.... sad ces jos rec da je to jolly 125 hahah

Tommek-172:

--- Citat: igor.sb - 03 Studeni, 2010, 00:30:43 ---znas da jolly 172 ne pase na sra ?

treba granu presloziti :)

iako taj tvoj sa slike i ne lici jollyu 172 neki je tanak, il slika zavarava

--- Kraj citata ---

znas ti da jolly 172 pase na sra!! ;D ;D

igor.sb:

--- Citat: fic - 03 Studeni, 2010, 13:41:05 ---deblji je u centralnom dijelu od jolly-a 180.... i usporedba grana je i flanđa su ko nebo i zemlja po sirini....

i ti igor sa tom tvojom teorijom... imas tu jolly-a 172 koji je sjeo na saraf gore i opet ti trabunjas haha.... sad ces jos rec da je to jolly 125 hahah

--- Kraj citata ---

moja teorija? lol

fic ista stvar kao sto si tvrdio za mhr kak pase, a nisi vidio da je prepravljan nosac  ::)

zasto narxov 172 koji izgleda ovako nije pasao na nenadovog sra

daj mjere najsireg dijela pa cemo vidjet

il postoje 2 jolly 172 sto je ne moguce

cuneri  :hello: :hello:

efz:
Jolly Moto 172 NE PASE NA SR 150, smeta selen, tj. zapinje o njega i nije moguce staviti ga gore!!!!

Kucelj mi je radio repliku i morao je mijenjati kut kod grane.........nije to radio tako iz dosade  ::)

Kao sto je i igor rekao izmjeri opseg najsireg djela spuha i znat cemo o kojem se Jollyu radi, meni izgleda uzi od 172  :dontknow:

CoK:
ovo je jolly 180, imam doma identicnog  :icon_thumright:

EDIT: ovo je jolly moto, imam doma identicnog ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju