Općenito > Generalno o skuterima

Što bi trebalo ici bolje?

<< < (2/2)

Cole#2:
Khm... Potrudi se da budeš brži... A kad je ta trkica???

Tommek:

--- Citat: Cole#2 - 06 Studeni, 2007, 09:36:57 ---Khm... Potrudi se da budeš brži... A kad je ta trkica???

--- Kraj citata ---

cim sastavim pilu,owih dana...

cuj meni su rekli da je aprilia brza nowa ,opro sam ,rekli derbi lagana meni prednost tak da nist ne znaci...

al ja isto mislim da bi pure jet mogao ic bolje...
ak bude... ;D

X-Thug:

--- Citat: Tommek - 06 Studeni, 2007, 11:16:11 ---
--- Citat: Cole#2 - 06 Studeni, 2007, 09:36:57 ---Khm... Potrudi se da budeš brži... A kad je ta trkica???

--- Kraj citata ---

cuj meni su rekli da je aprilia brza nowa ,opro sam ,rekli derbi lagana meni prednost tak da nist ne znaci...

ak bude... ;D

--- Kraj citata ---

ovisi o tome kakav skut uvatis...ovaj dino (novi runner) sa foruma je stavia spuh pa je jedva brzi od mene,a ja vozin standardni...

igor.sb:

--- Citat: X-Thug - 06 Studeni, 2007, 13:41:36 ---
--- Citat: Tommek - 06 Studeni, 2007, 11:16:11 ---

--- Kraj citata ---

ak bude... ;D

--- Kraj citata ---

ovisi o tome kakav skut uvatis...ovaj dino (novi runner) sa foruma je stavia spuh pa je jedva brzi od mene,a ja vozin standardni...

--- Kraj citata ---

onda ovisi na kako nastelani skut naletis, ocito je njegov lose nastelan ako ima spuh

Yamaha_spy:
skini blokadu i pobijedit ces. Odi mu u garazu i naguraj mu krpu u filter pa ces pobjedit  :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju