Ostalo > Svijet računala i mobitela
konfiguracija
funkyzg26:
ma to je sve česme ta amd matična i ta grafička kaj je yamaha stavio ako očeš igrat sve igrice bez cimanja a ne platit puno uzmi si lijepo xbox360 za 1700 kuna ja ti ga flasham ili plati još dodatnih 200 kuna da ti ga flashaju u sofoslabu i to je to imam ti ja sve igre za xbox360 i jeftino ti ih spržim ili si prek oglasa uzmeš i to je to s ovim kaj ti oni slažu če ti kroz pol godine opet sve cimat ako ne i odma ,a sa xboxom nema cimanja nikad a sve igre koje izlaze u današnje vrijeme se prvo rade za xbox360 i onda se portaju na pc tako da češ igrat sve igre i nikad ti neče zacimat :icon_thumright:
gokiSP:
Ko još danas kupuje piratske igrice? :toothy12:
J.U.R.C.A:
--- Citat: sfreak - 02 Studeni, 2010, 20:06:59 ---eto ovako, davno sam izasao iz tih krugova, vise nemam pojma ni komponente nit ista kao dok sam u osn bio...znaci da li bi netko bio voljan slozit konfu za cca 3000kn (mozda koja stotica bi isla gore, ali sitno jako)...ponajvise za igrice, ne mora to bit najbolje od najboljeg ali da mogu igrat novije naslove i ove ubuduce neko vrijeme bar bez trzanja, a ne ko sad jedva na 800x600 rezoluciji...znaci maksimum za tu cijenu...treba mi samo kuciste, ne treba mi mis, tipkovnica, monitor, zvucnici itd itd...kuciste mi je bitno da odlicno hladi, sto se mene tice moze i od kartona bit nije bitno...
ako se nekome da nek nes sastavi... :)
--- Kraj citata ---
sfreak moj savjet ti je da preko pcekspert foruma pokupujes komponente polovne(ali vecina ih ima garanciju ) i slozis konfiguraciju.
ako trebas pomoc ili savjet kako sta i di javi se na pm ili na mobitel kojeg imas u mom potpisu!
YamahaSpy:
--- Citat: funkyzg26 - 03 Studeni, 2010, 13:12:12 ---ma to je sve česme ta amd matična i ta grafička kaj je yamaha stavio ako očeš igrat sve igrice bez cimanja a ne platit puno uzmi si lijepo xbox360 za 1700 kuna ja ti ga flasham ili plati još dodatnih 200 kuna da ti ga flashaju u sofoslabu i to je to imam ti ja sve igre za xbox360 i jeftino ti ih spržim ili si prek oglasa uzmeš i to je to s ovim kaj ti oni slažu če ti kroz pol godine opet sve cimat ako ne i odma ,a sa xboxom nema cimanja nikad a sve igre koje izlaze u današnje vrijeme se prvo rade za xbox360 i onda se portaju na pc tako da češ igrat sve igre i nikad ti neče zacimat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ako ga flasha neče ga moc spajat više na games live? Tj. nece smijet prismrdit internetu jer če mu banat konzolu? :dontknow:
sfreak:
ne zanimaju me konzole...zato se i raspitujem dal se moze, znam da je teze za tu cifru al jbg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju