Općenito > Slike i filmovi o skuterima
piaggio free ubrzanje
el:
evo piaggio free s blokadama i s zx-om,znam da niko nece vjerovat al jbg,skuter ima 25000km pređenih
:drunken_smilie:
stark1:
ja bi reko da to nema blokade
igor.sb:
--- Citat: gigo_sf2 - 01 Studeni, 2007, 19:01:32 ---ja bi reko da to nema blokade
--- Kraj citata ---
pa i nema
mada el tvrdi da ima sve blokade, sto znaci i na zx-u blokada
a nemos mu utuvit u glavu neke stvari, tvrdoglav je :toothy11: :frajer:
ili druga opcija samo sto on to jos nije rekao, a ja ponovo pitam koja je to god skutera
jer prije skuteri nisu bili toliko zablokirani, isli su ko mutavi, jer nisu imali blokade na sebi
tako da opet pitam koja je to godinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa proizvodnje
el:
--- Citat: igor.sb - 01 Studeni, 2007, 20:02:37 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 01 Studeni, 2007, 19:01:32 ---ja bi reko da to nema blokade
--- Kraj citata ---
pa i nema
mada el tvrdi da ima sve blokade, sto znaci i na zx-u blokada
a nemos mu utuvit u glavu neke stvari, tvrdoglav je :toothy11: :frajer:
ili druga opcija samo sto on to jos nije rekao, a ja ponovo pitam koja je to god skutera
jer prije skuteri nisu bili toliko zablokirani, isli su ko mutavi, jer nisu imali blokade na sebi
tako da opet pitam koja je to godinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa proizvodnje
--- Kraj citata ---
sorey nisam vidio da si pito za godinu ;D godina proizvodnje je 98. hehe kak bi zx imal blokadu :-X
igor.sb:
zx ima blokadu na grani tamo di se spaja sa cilindrom, i s tom blokadom skuter bi mozda uspio navuci oko 70 al bi mu trebalo jako punooo
dobro znaci to je skoro 10god staro, nema blokadu na variju i nema blokadu na zx i rezultat je tu...obicni 50ccm skuter s rezom kako ide bez blokada
...jesmo sad sve rascistili, ili i dalje mozda nekom nesta nije jasno :toothy11: :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju